Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Книгарня «Є» запрошує Вас на презентацію літературно-музичного проекту «Доба. Безсмертя» за участі поетеси Зоряни Биндас та тернопільського гурту «Називний відмінок», яка відбудеться 24 лютого.

Початок – о 18:30.

Тернопільський гурт «Називний відмінок» та поетеса Зоряна Биндас  представлять у «Книгарні Є» літературно-музичний проект «Доба. Безсмертя».  Вони покажуть 40-хвилинну програму, як складеться з пісень та аудіо віршів.  «Доба. Безсмертя» - це гра на контрастах, поєднання протилежностей, емоції від найспокійніших до яскраво забарвлених, - каже Зоряна Биндас. – вірші і пісні дуже різні. Тут буде все – від дитячих колискових, до темної містики. Різні історії-замальовки з життя окремих людей.

Над проектом працювали кілька місяців. Спочатку з’явились вірші, після того гітарист гурту «Називний відмінок» поклав їх на музику. Протягом кількох місяців композиції записувались в студії, під час того – видавалась книга. Збірка «Безсмертя» є, так би мовити, обкладинкою диску «Доба».  Альбом має певну концепцію, пісні розміщені тематично від ранку до пізньої ночі та змістовно відображають нашу сучасність. Усе разом - "Доба", - пояснює солістка «Називного відмінку» Оксана Балуцька.

До альбому ввійшли аудіовірші, начитані поетесою, та пісні  на її тексти. Музика гітариста Віталія Кічака зробила вірші повними і довершеними, вони перетворились у пісні. Добрий і мелодійний голос солістки Оксани Балуцької вдихнув у пісні душу. Гармоніст Андрій Локотош додав неповторних і чітко виражених акцентів. Барабан Максима Кульчицького розставив своїм ритмом «розділові знаки» та логічні наголоси. Бас Сергія Лещука підсилив контрастність.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.