Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В рамках всесвітньої акції «Година Землі»

У суботу, 26 березня 2011 року, о 20.30 весь світ свідомо залишиться без світла. Вимкнути його на годину просять представники Всесвітнього фонду природи і тернополян.

Проведення кампанії Година Землі підтримує міська влада і закликає тернополян приєднатися до цієї ідеї. Взяти участь у Годині Землі може кожен. Для цього слід вимкнути у своїх оселях світло та прилади, що не є суттєво важливими. Особливо представники фонду просять, по можливості, вимкнути світло на видатних пам’ятниках та будівлях, що є символами міста.
Таку глобальну акцію в усьому світі проводять для того, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.
До речі, Година Землі була розпочата у 2007 році в Австралії. Наступного року вона блискавично поширилася світом – кількість учасників становила 50 мільйонів людей у 35 країнах світу

Суть акції полягає у тому, що всі її учасники добровільно погоджуються вимкнути в себе усе світло на одну годину, тим самим зменшивши енергетичне навантаження на нашу планету.

Година Землі розпочалася у 2007 році в Сіднеї, Австралія, коли понад два мільйони людей вимкнули світло на одну годину. Акція перетворилася на справжній екологічний рух, і вже за рік до неї приєдналося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах. Погодьтеся, коли така маса людей хоча б на годину обмежить себе у використанні електроприладів, це буде справді вагомий ефект для планети. Акція Earth Hour стала символом надії змін на краще у боротьбі з глобальними змінами клімату, котрі відбуваються просто на наших очах.

Логічне запитання, котре виникне, напевно, у кожного, хто дізнається про акцію вперше.Перше й головне, що потрібно пам’ятати, – це те, що говорячи про ефективність тієї чи іншої акції, перш за все потрібно відштовхуватись від завдань, які ставлять організатори. Економія електроенергії протягом однієї години не є головною метою Години Землі. Мета Години Землі – привернути увагу до проблем зміни клімату й продемонструвати, що світове суспільство вимагає активних дій у боротьбі зі зміною клімату.

На жаль, в Україні питання, що стосуються екології та природи, найчастіше посідають останні місця у переліку пріоритетів, які ставлять собі народ і влада. Однак питання екології безпосередньо стосуються нашого життя, навіть якщо не звертати на них увагу – вони нікуди не дінуться. Глобальне потепління торкнеться українського фермера, а енергетичні проблеми вдарять по кишені власників заводів. Тому Година Землі – це символ людських надій на зміни. А в нашій ситуації – надії на зміни в самій свідомості людей.

Якщо ж ви все ще не переконались, для чого Година Землі, перегляньте це відео:

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.