Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Відповідно до листа Державної реєстраційної служби України від 17.02.2012 р. № 1597-7-25-12 «Щодо завершення процесу включення» та згідно Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» щодо спрощення механізму державної реєстрації припинення суб’єктів господарювання» від 01.07.2010 р. № 2390-17 усі юридичні особи та фізичні особи – підприємців, створені та зареєстровані до 1 липня 2004 р., зобов’язані у строк до 03.03.2012 р. подати державному реєстратору (бульв. Т. Шевченка. 1, 3 – ій поверх, каб. 33) реєстраційну картку для включення відомостей про них (для юридичних осіб – реєстраційна картка форми № 16, для фізичних осіб – підприємців – реєстраційна картка форми № 15) та для заміни свідоцтв про їх державну реєстрацію.

Державний реєстратор при надходженні від юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців відповідної реєстраційної картки зобов’язаний провести включення відомостей про діючі юридичні особи та фізичних осіб – підприємців і видати їм виписку з Єдиного державного реєстру.

Свідоцтва про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, оформлені з використанням бланків старого зразка та видані до 1 липня 2004 року, після 03.03.2012 р. вважаються недійсними.


Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.