Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З 1 квітня буде встановлено весняно-літню заборону на лов риби, інших  водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Тернопільської області в 2011 році.

Таке рішення прийнято  фахівцями головного державного управління рибоохорони і регулювання рибальства у тернопільській області з метою охорони природного відтворення водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Тернопільської області.

Відтак, з 1 квітня по 10 червня 2011 року, на всіх рибогосподарських водних об’єктах, включаючи водойми, які знаходяться в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду Тернопільської області, буде встановлено період нересту риби та інших водних живих ресурсів. 

На період нересту риби та інших водних живих ресурсів заборонено рибальство у всіх рибогосподарських водних об’єктах області з природним відтворенням, включаючи водойми, які знаходяться в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду.

Всі рибогосподарські водні об’єкти області, включаючи водойми, які знаходяться в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, на період нересту оголошуються нерестовищами.

У нерестовий період заборонено проведення у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові, сейсмологічні роботи, видобуток гравію  та пiщано-ракушкової сумiшi, а також заборонити пересування будь-яких плавзасобів, за винятком проходу фарватером, транзитного проходу, виконання робіт по встановленню бакенiв i у випадках надзвичайної потреби (шторм, туман, аварія, тощо) та крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних живих ресурсів.

Для задоволення потреб рибалок - любителів дозволено аматорський вилов риби однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега у спеціально визначених  місцях.

 

Виняток становлять такі місця:

П Е Р Е Л І К
ділянок водойм Тернопільської області, де любительське рибальство дозволено в нерестовий період  2011 року однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега

 

Назва

рибогосподарського

водного об’єкта

 

Місця дозволеного аматорського лову

р. Дністер

 

р. Серет

1.      Від мосту в с.Ренів Зборiвського району до мосту с.Вертелка  Зборiвського району

2.      Івачівська водойма - по лівому березі, від малого підприємства ШБ-1 в с. Малашівці Зборівського району до греблі в с. Горішній Івачів Тернопільського району.

3.      По лівому березі гребного каналу

4.      Тернопільське міське водосховище від бази спортивного товариства „Гарт” до причалу катера навпроти  готелю „Тернопіль” (включно з водоймою «Чайка»)

5.      Від дамби Тернопільського водосховища до мосту біля с.Петрики Тернопільського району (крім водойм гiдропарку «Топiльче»)

6.      На ділянці  від шляхового мосту в с.Долина Теребовлянського району до шляхового мосту в с.Буданів Теребовлянського району

7.      В адміністративних межах м.Чортків.

8.      Касперівське водосховище по лівому березі у межах забудованої території бази відпочинку «Росинка».

р. Золота Липа

В межах м. Бережани  від пішохідного мосту по вул.Тернопільській до с.Гайок Бережанського району.

 

р.Гнiзна

Від шляхового мосту в с.Кровінка до закінчення адміністративних меж м.Теребовля.

 

р.Горинь

Від закінчення с.Нападівка Лановецького району до мосту біля РМЗ, що в м.Ланівці.

 

р.Іква

Від початку с.Старий Тараж до початку с.Борщівка Кременецького району.

 

р.Вілія

Від початку с.Новостав Шумського району до початку с.Ходаки Шумського району.

 

Збаразький міський став (УТМР)

По периметру.

 

 

Водойма “Королівський міст”Кременецького району (УТМР)

Згідно з розміткою.

 

 

 

Став с.Нагірянка Чортківського району

По периметру.

 

 

Став с.Козiвка Козівського району (УТМР)

По дамбі.

 

 

Став с.Довжанка Тернопільського району

По периметру.

 

 

Став с.Домаморич Тернопільського району

Згідно з розміткою.

 

 

Став м.Теребовля

По дамбі та 200 м від неї у обидва боки.

 

Став с.Крогулець Шумського району

По периметру.

 

 

Став с.Молотків Лановецького району

По дамбі.

 

 

Нижній став м.Ланівці

По периметру.

 

Став Ст.Вишнівець Збаразького району

Згідно з розміткою.

 

 

Став с.Базаринці Збаразького району

По правому березі.

 

 

Став с.Романове Село Збаразького району

По лівому березі.

 

 

Бережанський став №1

По дамбі від с.Гайок Бережанського району до випускної споруди на р.Золота Липа.

 

Водойма «Збручанська»

По правому березі  водойми за течією річки Вовчок  від мосту в селі Пеньківці до греблі  біля села Вочківці та лівому березі за течією річки Вовчок  у межах села Пеньківці.

 

Підволочиський міський став

По лівому березі.

 

Скалатський міський став

 По лівому березі.

 

Підгаєцький міський став

По правому березі.

 

Водойма с.Мушкатівка Борщівського району

 По лівому березі.

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.