Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

29 лютого на колегії ТОДА тернопільський губернатор звернувся до голів Кременецької та Шумської РДА, щоб ті доборе подумали і самі написали заяви на своє звільнення.

- З місяця в місяць ваші райони посідають останній місця майже по усіх соціально-економічних показниках. Потрібно набратися мужності, поговоріть самі з собою і зробіть висновки (звертання адресоване Віктору Садовському - шумський голова та Ігору Михальчуку - кременецький голова– прим.“Номер один”), адже вам дав рік, а кому й майже два, але ви не володієте ситуацією, не працюєте над собою, а всього на всього існуєте. У вас немає бачення перспективи розвитку району, немає ніякої роботи, тому ставитимемо питання про вашу заміну. Сьогодні в мене є список з 10 ініціативних чоловік, які хочуть працювати. Я більше нікого просити не буду, хто не може і не хоче працювати, нехай йде. На вашому місці працюватимуть інші. Тому думайте, щоб не було «обід». Зустріч з вами з понеділка (5 березня – авт.), - зазначив Валентин Хоптян.

 

 

Коментарі  

 
+2 #2 Влас 02.03.2012 11:41
Білика з Монастириського побоїться чіпати, бо той,зважаючи на бурну молодість, може й по шиї старому наваляти... тай Желіховський не дасть в обіду !
Цитувати
 
 
+3 #1 Марек 01.03.2012 08:57
Бідний "тушка" Садовський помаранчеву УНП на Регіони поміняв, жінку в Тернополі на коханку в Шумську....а тут з посади гонять... Халепа !
Михальчук продовжує тайно працювати на Муца і його "представництво",а цього йому дядя Валік перед виборами пробачити не зможе...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.