Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За тиждень тернопільські міліціонери затримали п’ятеро хабарників

Як звітують правоохоронці, чиновників-хабарників вони затримують регулярно. Губернатор області Валентин Хоптян з цього приводу також переконує, що з цим злом, корупцією, влада боротиметься до кінця. Переможного! Та, на жаль, звітування ще не означає подалання проблеми. Приміром, як стало відомо "Тернопільському тижню” з власних конфідеційних джерел, затриманого на вимаганні хабара колишнього голову Борщівської РДА Івана Чепесюка навряд чи посадять за грати. Начебто порушену проти нього кримінальну справу вирішили закрити, оскільки немає складу злочину!?  Тут залишається хіба гірко посміхнутися – всі газети писали про цю гучну справу. По телебаченню пройшли відеосюжети з затриманням. А тепер кажуть, що немає складу злочину. ЯК??? Таке??? Можливо???

А все просто, як натякають наші джерела в правоохоронних органах. Буцімто при затриманні пана Чепесюка були неналежним чином задокументовані аргументи і факти, тобто неправильно оформлені протоколи затримання.

Ну, може в це хтось і вірить. Але, відверто кажучи, дуже шкода роботи і зусиль тих простих молодих оперативників СБУ чи ВБЕЗу, які й затримують хабарників. А згодом їхню роботу нівелюють начальники чи політики …  Чесно, шкода. Вони ж, молоді оперативники, будь-якої з правоохоронних структур,  дійсно вірять в те, що роблять потрібну спарву. Ту, яку їх вчили робити. А потім вони, на превеликий жаль, здебільшого розчаровуються у потрібності своєї справи. Але таке життя.  така країна, шановні.

Та й щось схоже ми вже бачили. За радянських часів за грати потрапляли ті, хто вкрав курку чи мішок картоплі. А ті, хто вивозив за кордон картини Шишкіна чи Шевченка та інші надбання держави, залишалися безкарними…

Олекса Ярич

Коментарі  

 
+1 #5 Дулиб 06.02.2013 20:48
5 02 2013р, ну шо. є правда на світі, і де зараз пан чепесюк, коли ми побачемо результати нашого справедливого правосуддя.
Цитувати
 
 
+5 #4 тернополянин 30.03.2011 15:03
назвіть хоч кілька прізвищ високопосадовці в, навіть районного рівня, кого за останні роки затримавши за хабар, посадили за грати. питання не до журналістів, а до правоохоронців?????
Цитувати
 
 
+3 #3 читач 30.03.2011 14:57
чому зразу звинувачувати журналістів у непрофесійності , в статті ж чітко вказано - з неофіційних джерел, і не стверджується, а припускається - відчуйте різницю
Цитувати
 
 
+4 #2 вася 30.03.2011 13:53
зараз може чепесюк і в СІЗО, але побачимо чи ссяде він і з конфіскацією
Цитувати
 
 
-5 #1 прокуратура 30.03.2011 10:31
дуже цікаво читати непрофесійні вигадки неофіційних джерел про нібито неправильно оформлені протоколи затримання, бланки яких є просто стандартні . Поцікавтесь у своїх неофіційних джерел, де зараз Чепесюк, бо офіційні вам підтвердять, що він у СІЗО, і ніхто не збирається закривати справу. Для чого називатися професійними журналістами і при цьому просто розпускати плітки?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.