Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

КРУ перейменували і реорганізували

Тепер ця структура називається Державна фінансова інспекція України. Незважаючи на зміни, статус і повноваження органу залишаються незмінними. Ревізори й надалі працюватимуть над забезпеченням контролю за використанням державних та комунальних ресурсів.

Іван Панцьо, начальник ДФІ в Тернопільській області: «Статус і завдання залишилися ті ж, які були і в Контрольно-ревізійному управлінні. 20 липня 2011 року, згідно постанови Кабінету Міністрів, утворена Державна фінансова інспекція в Тернопільській області».

Збільшилась разом із реорганізацією і кількість працівників.

Іван Панцьо, начальник ДФІ в Тернопільській області: «Усюди триває скорочення, а нам додали 49 працівників для укріплення цієї служби. Я вважаю, що це вагомий показник».

Минулого року працівники Держфінінспекції провели на Тернопільщині триста 14 ревізій. До найбільш численних порушень належать випадки неефективного використання земельних ресурсів, майна та інше.

Іван Панцьо, начальник ДФІ в Тернопільській області: «У 2010 році ми виявили фінансових порушень по області на 47 мільйонів гривень. Це – сума вагома. Але вже у 2011 році сума збільшилася до 78 мільйонів, тобто фінансові порушення за один рік збільшилися майже вдвічі».

Держінспекція плідно співпрацює з правоохоронними органами. Кожна третя ревізія проводиться за їх зверненнями. До прикладу, сьогодні заплановані відповідні заходи щодо приватного підприємства «Будівельник».

 Іван Панцьо, начальник ДФІ в Тернопільській області: «Відносно цієї фірми ми маємо ще 9 перевірок, які, я сподіваюся, в подальшому будуть проведені, про що проінформую додатково».

Всього за 2011 рік за матеріалами ревізій правоохоронці порушили 50 кримінальних справ.

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.