Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Резонанс навколо участі міського голови Тернополя Сергія Надала в ефірі одного із центральних радіоканалів зовсім не дивний. Прослухавши запис програми справді можна зробити висновок, що мер перебував у стані алкогольного, а можливо, і якогось іншого сп’яніння.

Таке враження складалось і візуально.

Я був присутній на тому ж ефірі, і спостереження за поведінкою міського голови дозволило мені зробити аналогічний висновок про його стан, як і журналіст «Про Все», який є автором статті. Поведінка міського голови була непритаманною для тверезої людини. Та й зникнення чиновника в перерві програми відбулось без жодних пояснень.

До слова, подібне враження склалось і в інших учасників програми, які під час перерв обговорювали лише даний інцидент. Для більшості присутніх висновок був одним і тим же: мер «під мухою».

Із публікацій в інтернет-ресурсах та коментарів до них стає зрозуміло, що читачів не так цікавить в якому стані перебував чиновник. Більшої уваги привертають невмілі дії прес-служби міськради щодо «відмазування» свого керівника. Нещодавно подібна ситуація була і з аварією автомобіля голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна, коли спішні і невдалі дії прес-секретарів породили ще більше суперечностей.

Аналогічно вважаю і я, що із міським головою стався звичайний життєвий випадок, який притаманний багатьом людям. Жодної трагедії з цього робити не потрібно. Сергій Надал міг просто не йти на ефір. А коли трафунок вже трапився, то можна було б вибачитись перед громадою і дальше працювати. Думаю, всі б це зрозуміли.

Проте, шоу з інциденту зробили самі підлеглі мера.

Точно можна сказати лише про одне! Журналісти не винні в тому, в якому стані перебував міський голова Тернополя, зазначає в своєму блозі на "Провсе" заступник голови ТОО ВО «Батьківщина» Володимир Бойко

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
0 #3 знаючий 05.03.2012 12:08
ну по обличчях деяких свободівців навіть коли вони тверезі можна вже певні діагнози ставити.а це вже значено гірше, бо п2яний як відомо витверезиться а от дурень наврядчи порозумнішає
Цитувати
 
 
+1 #2 свободівець 04.03.2012 18:07
навіть бютівці підтримують нашого мера!
Цитувати
 
 
+1 #1 філософ 04.03.2012 16:14
Доречі, коли не слухаю цього молодого бютівця Бойка, то завжди враження, що він або пяний або йому щось вкололи :)
Надіюсь він не є якимсь алкашом, а лише складає таке враження.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.