Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На Тернопільщині стартував конкурс творчих ідей щодо створення туристичних продуктів та проектів туристично-інформаційних центрів

Розпорядження про проведення конкурсу, який триватиме з 1 березня 2012 року до 18 травня 2012 року, підписав голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян.

Метою такої ініціативи є сприяння підприємницьким і громадським ініціативам у популяризації туристичного потенціалу області та поширенню інформації про наш край.

Основними завданнями конкурсу є: розвиток співпраці органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємницької діяльності, громадських діячів та організацій, вищих навчальних закладів та інших у сфері розвитку туризму; забезпечення інформаційної та маркетингової політики з питань розвитку туризму; популяризація туристичної та економічної привабливості, культурно-історичного, природного потенціалу міст і населених пунктів області.

Конкурс проводиться у двох номінаціях: - краща творча ідея щодо створення чи функціонування туристичного продукту в області; - кращий проект зі створення туристично-інформаційного центру (пункту) в області.

Творчі ідеї щодо створення та функціонування туристичних продуктів в області можуть розроблятись за такими напрямками: розвиток пріоритетних видів туризму; маркетинг та просування туризму; розробка презентаційних матеріалів про область; поліпшення інфраструктури туристичної галузі; розширення та вдосконалення існуючих, створення нових туристичних послуг (продуктів) на місцевому рівні.

Цей перелік не є вичерпним.

Проекти зі створення туристично-інформаційних центрів (пунктів) в області можуть розроблятись за такими напрямками: віртуальний туристично–інформаційного центр; туристично-інформаційний центр; туристично-інформаційний пункт.

Участь у конкурсі можуть взяти всі бажаючі мешканці області.

Для відбору та фахової експертної оцінки конкурсної документації до складу експертної ради та конкурсної комісії входить чимало науковців та експертів.

Конкурсна документація приймається управлінням з питань туризму облдержадміністрації з 1 березня 2012 року до 15 квітня 2012 року щодня з 8 до 16 години крім вихідних, за офіційною адресою: каб.819, вул. Грушевського, 8, м. Тернопіль, контактний тел. (0352) 43-35-39, тел./факс.43 00 35). Адреса для електронної пошти:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Зразки заяв, аплікаційних форм та вимоги до документів, які подаються на конкурс розміщені на сайті управління з питань туризму облдержадміністрації: http://ternotour.com.ua/

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.