Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Привчати до фізичного, морального загартування та патріотизму необхідно змалечку, – впевнені тернопільські педагоги. Загальноосвітня школа №2 вже кілька років поспіль проводить дитяче свято, куди запрошують військових, аби ті своїм прикладом зацікавили малечу професійною справою.

Інна Іванюк, директор ЗОШ №2: «Сьогодні, в час розвитку демократичної держави, вимагається компетентна міцна мужня особистість. Ми щороку проводимо з дітками таке свято, запрошуємо військових, вони показують свою витримку, свою силу».

Під час свята не лише розваги – військові демонструють власні вміння у володінні зброєю чи вимарші. Школярі у свою чергу вправляються у перетягуванні каната, а зовсім маленькі демонструють неабияку вправність у фізичній підготовці. На завершення – частування смачною польовою кухнею. Подібні свята необхідні, впевнені військові, адже сучасна українська армія потребує нового молодого патріотичного покоління.

Сергій Корнійчук, командир 11-ї гвардійської окремої артилерійської бригади: «Себе необхідно готувати у патріоти своєї Батьківщини. Необов’язково тримати в руках зброю, можна тримати і хірургічний скальпель, можна пензлик художника, але головне, щоб це пішло на користь своєї держави і на користь своєї сім’ї».

Самі ж діти у захваті від подібних дійств – кожен з них вже змальовують собі власний образ військового та вже точно знають, чим же насправді займаються у армії.

Опитування дітей:

«Це солдати... Вони співають...»

«Це солдати, які служать армії – захищають дівчат».

«Військові – це такі солдати, які служать в армії, воюють за свою Україну».

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...