Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хоптян змінив на партійній посаді Муца, Кайда - Сиротюка. І от прийшла черга змін у, вибачте за тавтологію, тернопільському «Фронті Змін». Принаймні, останнім часом в політичному середовищі обласного центру активно обговорюється така можливість. Більше того, є інформація, що своєрідна рокіровка у партійній верхівці цієї політсили в Тернополі вже де-факто відбулася. Тобто, банкіршу Любов Гринчишин змінив екс-мер Тернополя Роман Заставний. А вона стане його заступником та залишиться в ТОО «Фронт Змін». І начебто всі документи з цього питання вже готові та затверджені на столичному рівні, а для оголошення даного факту вичікують слушного моменту.
Варто нагадати, що пані Любов є дружиною давнього товариша та соратника Романа Заставного, його колишнього заступника Петра Гринчишина.

В принципі, такого кроку слід давно було очікувати, адже для цього було декілька причин.

Перша – при всій повазі до пані Гринчишин, вона «не тягнула» на роль лідера тернопільських фронтзмінівців, де багато мужчин, які займають керівні посади, або є потужні підприємці.

Друга – вона так і не змогла стати публічною особою, чим відчутно «програвала» свободівцю Олексію Кайді, регіоналу Валентину Хоптяну, бютівцю Василю Деревляному.

Третя – Роман Заставний влився у фронтзмінівські ряди не для виконання другорядних ролей. Це ясно від самого початку. Адже, все-таки, не того рівня колишній міський голова Тернополя, щоб загубитися на тлі членів партії Арсенія Яценюка.

Та й не варто також забувати, що пан Заставний давно розглядається як один із потенційних кандидатів на балотування в нардепи по мажоритарному окрузі в Тернополі та ще й з великими шансами на перемогу. Адже його рейтинг, який закріпився на останніх виборах, навіть програвши Сергію Надалу посаду мера Тернополя, він за неповних півтора року не розгубив і навряд чи загубить. І його симпатики такими й залишилися.

Але, погодьтеся, висуватися кандидатом в народні депутати від Тернополя рядовому члену партії не так «солідно», як стартувати з посади голови обласної організації «Фронт Змін»?

Сам же Роман Заставний на пряме запитання  з цього приводу у притаманній йому дипломатичній манері від конкретної відповіді хоч і не відхрестився, але й не підтвердив. При цьому екс-мер Тернополя вкотре підкреслив, що його перехід із партії «За Україну!» у «Фронт Змін» мав на меті продемонструвати громаді можливість об’єднання зусиль політиків для спільної мети. Щоправда, яка це мета, він не пояснив …

Віталій Гнатюк,  "Тернопільський тиждень"

Коментарі  

 
-1 #3 Виборець 09.03.2012 21:00
Заставний не може загріти собі місця в жодній партії, розвалив За Україну, запоганив Нашу Україну, розвалить і фронт Яценюка. де Заставний там сміття і нема змін
Цитувати
 
 
0 #2 Оксана 09.03.2012 16:12
Мужчини, які займають керівні посади, або є потужні підприємці насправді до одного місця Фронту змін, бо Заставний купив собі місце для депутатства. Втік з Тернополя і керує з Києва через безробітнього Юрика, готового служити за ложку юшки.
Цитувати
 
 
+1 #1 прихильник 09.03.2012 15:00
може й так, але не факт що сам Заставний цього захоче, тобто що він погодиться на посаду, хоча якщо преться в нардепи - то так, мусить очолити нашу організацію
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.