Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Спеціально до 8 березня телеканал ІНТБ розповів про особливих жінок. Зробивши невеликий аналіз, телевізійникидослідили, що левовою часткою тернопільських ЗМІ керують саме представниці прекрасної статті. Із деякими із них ви сьогодні і познайомитесь.

Наші героїні кажуть: те, що вони жінки, ніяк не стосується їхніх керівних посад. І справді, бо кожна завдяки власному професіоналізму та наполегливій роботі досягала успіху. Стать тут ні до чого.

Тетяна Вербицька, директор газети «Номер один»: «На роботі ніхто не дивиться, чи ти жінка, чи ти чоловік. В усіх рівні права, в усіх однакові умови. І тому доводиться забувати, що ти жінка. Ти – просто керівник».

Юлія Винокур, генеральний директор регіональної телекомпанії «TV-4»: «Для мене не має різниці, чи за камерою стоїть жінка, чи це чоловік, що за режисерським пультом сидить чоловік чи жінка. Якщо це його чи її справа, то головне, щоб це був професіонал. І так само – стосовно керівника».

Вони не мають права на вихідні, лікарняні чи відпустки. Навіть у ті рідкісні вільні від роботи дні керівники ЗМІ мають бути в курсі робочого процесу: які матеріали йдуть у свіжий випуск, що відбувається у місті, країні чи світі. Ці керівники не мають права на помилку, адже інформаційний світ їхньої глядацької, слухацької та читацької аудиторії залежить від того, наскільки добре вони та їхня команда виконують свою роботу.

Лариса Михальська, директор Творчого об’єднання телепрограм Тернопільської ОДТРК: «Звичайно, хотілося б більше спокою, більше часу на творчість, щоб моя авторська програма була вже такою, як кажуть, вимальованою, «від і до». А на це інколи часу немає».

Оксана Яциковська, шеф-редактор газети «Місто»: «Жінка-керівник – це, напевно, в нас закладено генетично. Навіть почнемо з малого – з сім’ї: де є добра господиня, там завжди порядок, там завжди кожен знає свою відповідальність, кожен знає, що має робити».

Телеканалом ІНТБ теж в основному керують жінки, щоправда не обходиться без постійної підтримки та допомоги колег чоловічої статі. Редактор відділу новин Наталка Барнич розповіла, чи має стать значення в журналістиці.

Наталка Барнич, редактор відділу новин телеканалу ІНТБ: «Ми – телебачення, ми завжди звикли спілкуватися. Тому всі свої проблеми, неузгодженості чи ще якісь конфлікті ситуації – навіть якщо вони є всередині колективу – ми намагаємося вирішити спілкуванням. Тобто ми можемо говорити, навіть деколи це переходить на підвищені тони, але ми поговорили, сіли випили каву, зробили висновки – і далі продовжили працювати. Тобто немає різниці – чоловік чи жінка. Є різниця – чи згуртований колектив, чи є взаєморозуміння і чи є відвертість».

На роботі вони не зважають на стать і не дозволяють собі слабкості. Поза редакцією у них є особисте життя. Ці жінки люблять квіти, увагу та теплі слова від близьких їхньому серцю людей. А також не скупляться на щирі побажання для інших.

Лариса Михальська, директор Творчого об’єднання телепрограм Тернопільської ОДТРК: «Я бажаю нашим жінкам, щоб вони частіше дивилися на небо, а не тільки на землю собі під ноги – і бігом-бігом-бігом кожного дня така рутина. Це – найголовніше».

Тетяна Вербицька, директор газети «Номер один»: «Я хочу побажати всім жінкам, щоб вони ніколи не забували, що вони жінки, – де б вони не працювали, яку б посаду вони не займали».

Оксана Яциковська, шеф-редактор газети «Місто»: «Хочеться побажати відчути себе коханими, відчути себе потрібними. Хочеться, щоб у кожного був достаток, тому що це дуже важливо. Як кажуть, гроші – це не все, але це – свобода. І вони повинні бути – принаймні для того, щоб людина почувала себе незалежною та вільною».

Юлія Винокур, генеральний директор регіональної телекомпанії «TV-4»: «Я хочу подякувати всім нашим чоловікам, які по той бік екрану, які є в нас у сім’ї, які є в нас у колективі, що вони нас люблять, що вони нас голублять, підтримують, допомагають, прощають нам багато наших слабостей і нашу силу, можливо. Дякуємо за це!»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.