Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою міста Тернополя порушено кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення службовцями одного із ТОВ та чиновниками одного з управлінь облдержадміністрації. Останні “збагатилися” на прибудові спортзалу та шкільної їдальні на суму понад 300 тисяч гривень.

Дослідчою перевіркою встановлено, що минулого року управлінню обласної державної адміністрації було виділено 2 млн. 724 тис. 300 грн. на прибудову спортзалу та шкільної їдальні до загальноосвітньої школи в одному з сіл Гусятинського району.

Розпорядники бюджетних коштів – службові особи управління провели тендер для освоєння вказаних бюджетних асигнувань. Після цього із переможцем торгів – одним із товариств з обмеженою відповідальністю (ТОВ) було укладено договір на закупівлю робіт за державні кошти. І підприємство взялося до роботи. Але…

Як згодом виявилось, службові особи товариства, зловживаючи своїм службовим становищем, внесли за грудень 2011 року завідомо неправдиві дані в Акти приймання виконаних робіт по прибудові спортзалу і шкільної їдальні до сільської школи. Надалі вони подали підроблені документи в управління облдержадміністрації.

Окрім цього, перевіркою встановлено, що чиновники управління, зловживаючи своїм службовим становищем, підписали завідомо неправдиві документи, на підставі яких ТОВ безпідставно отримало бюджетні кошти в сумі 307 тис. 962 грн.

Як повідомили газеті “Номер один у прокуратурі міста Тернополя, кримінальну справу порушено як стосовно службових осіб ТОВ так і стосовно службових осіб управління облдержадміністрації за фактом зловживання своїм службовим становищем (ст.364) та службового підроблення (ст.366 КК України). Триває слідство.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.