Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цікаво спостерігати за ситуацією, коли представники різних політичних партій збираються разом. Адже, взагалі-то, вони, начебто, опоненти. Та коли приходить час взяти участь у тих чи інших масових заходах, особливо у тих, де гарантовано будуть присутніми представники місцевих ЗМІ, про свої «чвари» вони забувають і стають пліч-о-пліч. Протягом останніх кількох днів було декілька моментів, коли регіонали «посміхалися» свободівцям і навпаки. Петро Гоч, заступник голови ТОДА, не оминув можливості попозувати перед камерами на презентації макету пам’ятника Незалежності, встановлення якого ініціював міський голова Тернополя – свободівець Сергій Надал та його побратими. А дев’ятого березня біля пам’ятнику Шевченка в обласному центрі можна було взагалі спостерігати «ідилію». З натхненними і серйозними виразами облич, які аж світилися «патріотизмом», можна було побачити всю владну верхівку області та міста. А саме: заступників губернатора – Петра Гоча (Партія Регіонів) та Юрія Желіховського (представник «Сильна Україна»), голову облради Олексія Кайду (ВО «Свобода») і його заступників – Сергія Тарашевського («Єдиний Центр») та Олега Боберського (УНП), і самого очільника Тернополя Сергія Надала (ВО «Свобода»), а також його підлеглих із різних партій. Не оминули нагоду на очах у тернополян покласти квіти до памятника також фронтзмінівці на чолі з Романом Заставним, кунівці, нардеп Ярослав Джоджик та інші. Як це недивно, але чомусь не було на цьому заході представників ТОО ВО «Батьківщина». Вони поклали квіти та сфотографувалися біля пам’ятника Шевченку не разом зі всіма, а в інший час.

Ось так, ще вчора політики і чиновники вшановували разом пам’ять Кобзаря, а завтра, на жаль, знову будуть «поливати брудом» один одного, маскуючи це під критику….

Фото «Погляду» і з сайту ТОО ВО «Батьківщина»

  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.