Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І він сам «віддувався» перед депутатами

Відбулося  спільне засідання комісій економічного напрямку Тернопільської обласної ради. На жаль (ну, так повідомляє прес-служба Тернопільської облради), представники профільних управлінь  Тернопільської обласної державної адміністрації участі у засіданні не взяли. Тому начальник головного управління економіки ОДА  Василь Гецько залишився наодинці перед депутатами.

Звітувати  головному економісту ОДА довелось важко. Адже переможні реляції про надзвичайні успіхи у Тернопільському краї були для депутатів – членів комісій економічного напрямку аж ніяк не переконливі.

Так депутат Василь Хомінець неодноразово говорив про недоліки в роботі виконавчої гілки влади у Лановецькому районі, про неправильні цифри звітності зауважив депутат Степан Турецький – голова Гусятинської РДА, на ігнорування пропозицій та зауваг обласної ради держадміністрацією наголошував депутат Володимир Чубатий. А інформація Василя Гецька про значне зменшення безробіття на Тернопільщині, ріст кількості робочих місць та 180 % ріст будівництва житла, як і значне зменшення заборгованості по зарплаті на фоні даних держстатистики, що Тернопільщина займає перше місце в Україні за ростом цієї ж заборгованості, у присутніх викликала за найлегшим виразом – сумніви.

Члени постійних депутатських комісій мали більше десятка зауважень до звіту. Підбиваючи підсумки, вирішили прийняти звіт до уваги та рекомендувати сесії обласної ради заслухати та обговорити його.

Після обговорення та внесення пропозицій щодо доповнення також було вирішено винести проект програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області на 2011 рік на розгляд сесії обласної ради.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.