Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«ТТ», м’яко кажучи, не розуміє таку позицію мера і його підлеглих.

Директора Тернопільського ВПУ №4 Романа Півторака, якого звинувачують за декількома статтями Кримінального кодексу, як і ні в чому не бувало, популяризує... влада міста Тернополя разом з державними та громадськими інституціями.

Такий сіті-лайт (на фото) можна побачити неподалік так званого "6-го магазину". 

На ньому підозрюваний у злочинах поки що директор і крайовий отаман Українського козацтва Роман Півторак переконує, що він - майбутнє України. Підтримує його в цьому не тільки міська рада, де за підписом міського голови Сергія Надала ця реклама побачила світ. Патронат також здійснює Міжнародний благодійний фонд "Єдиноборства проти наркоманії та дитячої злочинності". Складається враження, що меценати просто не знають, що Роман Півторак в дітей забирав стипендію і примушував їх працювати безкоштовно, видаючи це за практику. Хоча про зловживання директора ВПУ №4 писали не тільки місцеві ЗМІ, а показували в сюжеті на всеукраїнському каналі. До того ж, нагадаємо, в прокуратурі Тернопільської області не так давно заявляли, що за 15 років керування навчальним закладом Роман Півторак створив справжню імперію диктатури.

Адже з учнів щосеместра збирали гроші, стипендію отримували далеко не всі, працю неповнолітніх використовували за межами училища. Частину гуртожитку директор віддав під найм, та й сам облаштував собі там оселю аж із п’яти кімнат. І це не повний перелік «досягнень» директора-отамана.

Такі ось парадокси нашого міста...

До речі, син пана Романа - Святослав, який є головним редактором міської газети "Тернопіль вечірній", теж свого часу був звинувачений у хабарництві, коли працював директором кінотеатру "Перемога".

Зараз він на лікарняному і наші джерела в міській раді кажуть, що після лікування на нього чекає звільнення. Цікаво, що саме Святослав (або сам, або через батька) забезпечував звязок між міським головою Сергієм Надалом та головним редактором скандально-відомої "Нової Тернопільської газети" Миколою Мартинчуком (вищезазначене сімейство у давніх дружніх стосунках з паном редактором).

Чи продовжуватиме "Нова" хвалебні оди меру міста, коли Півтораки будуть не при справах? Чи все-таки податкова школа візьме гору і очільник міста напряму домовиться про лояльність однієї з найтиражніших газет області?

Час покаже.

Фото зроблене у неділю, 18 березня, в обідню пору

"Тернопільський тиждень"

          

 

Коментарі  

 
+4 #7 Ілля 20.03.2012 07:15
до речі, Надал ніколи Півтораків не підтримував. може використовував, але не підтримував це точно
Цитувати
 
 
+3 #6 Кирило 19.03.2012 16:08
може, досить піарити таких як півторак і їм подібних. краще ці гроші на садочки дати, ну або на дороги
Цитувати
 
 
+4 #5 Васьок 19.03.2012 13:40
гарно підмітили, але міська тут ні при чому, бо вона не втручається в зміст реклами, навіть соціальної
Цитувати
 
 
+7 #4 махно 19.03.2012 08:03
черкашин і калуш на редактора? ой блін ну хватить вже маразму...треба ставити людей професіоналів і не жовтодзьобих, які навіть мера відмазати нормально від останнього скандалу не вміли.
Цитувати
 
 
+7 #3 працівник мр 18.03.2012 21:04
Півтораки - це ганьба Тернополя, те що СвятСослава буде звільнено вже найближим часо з редакторства - факт, давно би так надл поступив вже, вже дійсно краще молодих поставити, навіть таких як черкашин, калуш та іже з ними, був би хоч креатив, а не хабарників у минулому, сергію віталійовичу - прозрівайте нарешті
Цитувати
 
 
+5 #2 патріот 18.03.2012 20:04
пі...пець! ото наше майбутнє!
Цитувати
 
 
+5 #1 не свободівець 18.03.2012 20:03
підмітили класно, без питань, але зрозуміло що надал не може все контролювати, тут то і мали б помічники підказати, а їх, на жаль у мера як таких немає, точніше є, але...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.