Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Щоправда, чи ми дійсно «побороли» луцьких, стане відомо остаточно наступного тижня

Якщо пригадують наші читачі, ще 8 березня на сайті "Тернопільський тиждень" була опублікована стаття Прибирати вулиці у Тернополі, вдумайтеся, найвірогідніше, буде фірма з Луцька? Щоб згадати, про що йде мова, перегляньте її будь-ласка.

Наші колеги з сайту «Погляд» продублювали нашу інформацію, опублікувавши коментар цієї ситуації Тернопільського міського голови Сергія Надала. З якого стало зрозуміло, що мер міста схиляється до того, що луцька фірма таки може наймовірніше виграти тендер на прибирання вулиць Тернополя.

Згодом цю тему підхопили і розвинули у наступних публікаціях ще й наші колеги з сайту За Збручем та деяких інших ЗМІ. Але суть в тому, що, як це не дивно, зважаючи на останні реалії у віртуальному просторі Тернопільщини, зводилася до одного - що ми хоч і конкуренти, та все ж виступили, нехай і опосередковано, але на захист інтересів тернопільського КП «МШЕД», де працює не один десяток наших земляків.

І от у п’ятницю ввечері на «ЗЗ» зявилася стаття

Луцьких двірників не пустили прибирати Тернопіль

Тривала епопея з визначення підрядника для наведення ладу на вулицях закінчилася. Файне місто Тернопіль у 2012 році прибиратиме таки місцеве підприємство.

Сьогодні у Тернополі відбулися конкурсні торги з санітарної очистки міста. За результатами конкурсу, прибирати обласний центр у найближчий рік буде комунальне підприємство Тернопільської міської ради. Про це повідомив голова комісії з конкурсних торгів управління житлово-комунального господарства  Микола Лесів. Загалом на конкурс подавало заявки три суб’єкти господарювання.

– По санітарний очистці взяли участь комунальне підприємство «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця» місто Тернопіль, приватне підприємство «Руфусів» місто Луцьк, комунальне підприємство по ремонту, будівництву та експлуатації доріг виконавчого комітету Хмельницької міської ради. В результаті розкриття, розгляду переможцем визнано КП «Міська шляхово-експлуатаційна дільниця» місто Тернопіль, – повідомив Микола Лесів.

Додамо, що на прибирання Тернополя цього року наразі виділено біля 11 мільйонів гривень.

Поінформовані читачі стверджували, що до ПП “Руфусів” має особливі сентименти заступник мера Владислав Стемковський.

Як ТТ відомо з власних джерел, директор КП «МШЕД» пан Щирба днями щиро в «своїй» компанії висловив вдячність саме інтернет-ЗМІ Тернопільщини, які підняли цю тему і тим самим збурили «інформаційну хвилю» навколо цього питання. Як результат, виходить, саме завдяки нам, інтерент-ЗМІ, які, і це вже зрозуміло, вибачте за сміливу констактацію такого факту, починають впливати на певні рішення влади, помінялася думка чиновників.

Примітка від ТТ. Хоча, насправді, ще заскоро, так би мовити, святкувати перемогу. Луцьке «протеже» Стемковського, фірма «Руфусів», на початку наступного тижня ще може все переграти. Яким чином? До понеділка ТТ проаналізує варіанти і обов’язково проінформує своїх читачів.

P.S. І не забуваймо, що пан Надал «схилявся» до «Руфусів». А це важливо …

"Тернопільський тиждень"

 

Коментарі  

 
+2 #7 Павло 27.03.2012 10:42
добре, що прибирати будуть тернопільскі. головне, щоб місто було чистим
Цитувати
 
 
+3 #6 наталка 25.03.2012 23:26
Читаю ТТ тільки внедавньому часі, проте схоже стаю вашою постійною читачкою, бо якщо хочу в чомусь удостовіритись, то шукаю саме ТТ. Грамотно працюєте.
Цитувати
 
 
+3 #5 Умка 24.03.2012 22:49
тут підтримую авторів - воюйте сайти скільки треба, але якщо відстоюватимете спільно інтереси тернополян, не зважаючи на політичну проажність, чи вибачте. залежність, - то від цього. повірте, виграєте всі ви...
Цитувати
 
 
+2 #4 не свободівець 24.03.2012 11:45
в результаті розкриття, розгляду... це вже питання до пана Лесіва, сьооднішні чиновники ще не таке можуть завернути
Цитувати
 
 
+1 #3 Антін 24.03.2012 10:53
А що означають слова "в результаті розкриття, розгляду..."?
Цитувати
 
 
+5 #2 Антон 24.03.2012 01:54
тут згідний, ще нчого не закінчено, надал на публіку грає з стемковським на пару, а тма побачите як вийде, бл... буду, якщо помиляюся, бачили ми вже за шефування срейожі такі схеми, звикли...
Цитувати
 
 
+6 #1 читач 23.03.2012 23:56
я від вас фігію, чесно, вибачте за неприхований комплімент ...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.