Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І знову говорив про  телевізори, освітлення і ....

Нещодавно мер Тернополя розовідав, що встиг він і його молода свободівська команда зробити з обіцяного, перебуваючи у владних кріслах в обласному центрі. Тепер настала черга і керівника Тернопільщини.

У вівторок голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян розповів про свої сто днів присвячена перебування на посаді керівника області.

«Сто днів не є тим терміном, за який можна зробити кардинальні зміни чи зрушення. Це, радше, період, який варто використати для накреслення основних напрямків, визначення пріоритетів, формування команди, – каже Валентин Хоптян - Звісно, труднощів вистачає – самі знаєте, що наш регіон не може похвалитися ні збереженим промисловим виробництвом, ні надзвичайними здобутками в галузі сільського господарства, ні рівнем заробітної плати».

Говорячи про програму освітлення сіл та міст Тернопілля Валентин Антонович розповів, що станом на 1 квітня по області освітлено 519 населених пунктів, або 60% від кількості всіх населених пунктів області.

Найгірший стан справ щодо темпів проведення робіт з облаштування систем зовнішнього освітлення населених пунктів у Підгаєцькому – 20%, Збаразькому – 24,6%, Монастирському - 27,5% і Лановецькому – 33,3%.

Не оминув увагою голова ТОДА й питання забезпечення шкіл краю сучасними широкоформатними плазмовими телевізорами.

За період  з 22 грудня 2010 року по 1 квітня  2011 року 841 загальноосвітніх  навчальних закладів області  оснащені телевізорами. Це становить  97%, з них  636 – плазмовими, що становить 75,6%.

Необхідно ще забезпечити 26 загальноосвітні школи телевізорами, що становить 3 відсотки.

Із 637 загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ та І-ІІІ ступенів  телевізорами   забезпечені  636 (99,5%). Плазмовими телевізорами – 563 (88,4%). Стовідсоткове  забезпечення телевізорами  закладів даних ступенів є у 16 районах області та  м.Тернополі, крім Заліщицького (97,2%). 

Плазмовими телевізорами на 100 відсотків забезпечені вісім районів: Борщівський,  Бучацький, Гусятинський, Лановецький, Монастириський, Підволочиський, Теребовлянський та  Чортківський.

Йшлося під час прес-конференції про розвиток агропромислового комплексу краю

«Сьогодні у нас в області значними темпами розвивається тваринництво, -- розповідає Валентин Хоптян.  – Тільки цього року ми здаємо в експлуатацію два комплекси у Бучацькому районі і планується побудувати ще три. Знову ж таки це розвиток тваринництва, нові робочі місця, збільшення надходжень у бюджет і продукція власного виробництва».

Триває робота з виявлення не облікованих працівників. З початку року проведено 718 рейдів-перевірок суб’єктів  господарської  діяльності. За наслідками проведених перевірок виявлено 1128 не облікованих найманих працівників, до органів прокуратури передано 300 справ та 261 справ до інспекції праці.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.