Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Більшість депутатів підтримала сьогодні на сесії рішення про зміну найменування комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу» на комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту» та припинення комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №3» шляхом приєднання до комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту».

Перед голосуванням заступник міського голови Леонід Бицюра проінформував депутатів, що до рішення об’єднання спортивних шкіл вони йшли протягом року. За цей час вивчали стан спортивної галузі і дійшли висновку, що в ній панує цілковитий хаос. Саме об’єднання спортивних шкіл повинне навести елементарний порядок. Запропонований проект, як стверджує заступник мера, має оптимізувати видатки. Мова йде, в першу чергу, про управлінський апарат. Звільняти викладачів і тренерів не будуть, діти не постраждають. За словами Леоніда Бицюри, із шести спортивних шкіл, які існують сьогодні в Тернополі, держава профінансувала тільки одну. Решта – утримуються з міського бюджету. Об’єднання двох шкіл дозволить в рік зекономити 384 тисячі гривень. На сьогодні з 68 тисяч гривень у місяць, котрі витрачають у спортивній школі з футболу, 32 тисячі становлять видатки на управлінський апарат. Аналогічною є ситуація і в ДЮСШ №3. З 64 тисяч гривень – 34 йде на управлінців. Заступник мера наголосив, що за нинішнього фінансування утримувати, зокрема, двох директорів, двох заступників і так далі – велика розкіш.

 

Водночас, на думку депутата міської ради Петра Гринчишина, той факт, що діти, батьки і тренери прийшли сьогодні під стіни мерії, є результатом недосконалої роботи персонально Леоніда Бицюра. Депутат Володимир Кузьма пропонував перенести розгляд цього питання до врегулювання усіх спірних моментів. Однак більшість депутатів вважала це недоцільним. В результаті за це рішення проголосувало 34 депутати, проти – 1, утрималось – 6, не голосувало – 3.

Додамо, що на сьогоднішній день у школі з футболу виховується 541 дитина, у ДЮСШ №3 – 228 учнів, пише За Збручем

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.