Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще один Василь хоче у затишне крісло

Найбільший невдаха 2010 року за співвідношенням затрати-результат

У 2010 році, коли в Тернополі перегони на посаду міського голови добігли кінця, стало зрозуміло, що один з кандидатів, а саме керівник ТРЦ «Подоляни» Василь Чубак (хоча за деякою інформацію, цей заклад належить Анатолію Кінаху, а Василь Володимирович є всього лишень керуючим менеджером цього ТРЦ ), став найбільшим невдахою кампанії (6 місце).

І при цьому, за різними оцінками, він витратив на неї чи ненайбільше власних коштів. Навіть будівельник Василь Лило (4 місце), який, як і пан Чубак, поєднав у своїй піар-кампанії рекламу як себе особисто, так і свого підприємства, значно більше виграв. Адже Лило не тільки зайняв доволі пристойне місце, а й сам з кількома своїми однопартійцями все ж став депутатами Тернопільської міськради. А Василь Чубак навіть цього не зумів досягти.

Та знаючи вперте бажання пана Чубака все ж стати непросто успішним бізнесменом, а й політиком, можна було не сумніватися, що він не «заспокоїться на досягнутому».

Нова мета – крісло нардепа в українському парламенті

І до радості Василя Володимировича та йому подібних, а також тим, хто на виборах заробляє, у 2012 році вибори до Верховної Ради України дадуть можливість позмагатися мажоритарникам. І Чубак тут як тут.

Саме він чи не перший дав зрозуміти, що буде балотуватиметься в нардепи. З першого погляду було незрозуміло, чому саме був обраний придністровський округ (Чортківський, Борщівський та Заліщицький райони).

Але це тільки на перший погляд. Борщівщина – це зрозуміло. Адже саме в одному з сіл цього району побачив світ наш сьогоднішній герой, тож певні сантименти з цього приводу у земляків до бізнесмена з Тернополя будуть напевне. Заліщицький район іде в «нагрузку». Але визначальну роль в цьому окрузі для пана Чубака відіграватиме саме Чортківщина.

Зрозуміло, що вкладати гроші у власну розкрутку в другому за кількістю населення районі області – це розумно й вигідно. За одні й ті ж кошти, які підуть на піар, рекламу, різні заходи тощо, охоплюється значно більша кількість електорату, ані ж в інших районах. Але Чортків паном Чубаком був обраний і з інших причин. Про які мало хто знає.

 

Як відомо, Василь Володимирович вже кілька років поспіль є фактичним керівником на Тернопільщині партії Підприємців та промисловців України. А туди входять доволі потужні та впливові бізнесмени не тільки з обласного центру, а й з районів. От і на Чортківщині є декілька бізнесменів, які в давніх хороших стосунках з паном Чубаком і мають до того ж неабиякий авторитет і реальну владу в Чорткові. Для прикладу можна назвати хоча б депутатів Чортківської міьської ради не одного скликань Олега Танасіва та Любомира Махомета.

І хоча перший має неоднозначну репутацію в районі, зате у нього бізнес-інтереси в багатьох сферах, в тому числі й в рекламно-медійній ніші, і у нього працює чимало чортківчан.

Натомість пан Махомет хоч і не такий потужний бізнесмен, зате він людина, до якого ставляться з повагою і до думки якого прислухаються у Чорткові. Не варто також забувати, що на Чортків має чималий влив і Юрій Савка, власник мережі ювелірних крамниць «Золото» (це той бізнесмен, магазин якого у Тернополі пограбували кілька років тому). Саме пан Савка був другим номером у «списку Чубака» на виборах до Тернопільської міськради у 2010 році.

Тож зрозуміло, що у другому за величиною місті Тернопільщини ймовірному кандидату в нардепи Василю Чубаку забезпечено матеріальну, організаційну та іншу підтримку.

У Тернопілі Чубака «подавали» не так, як це роблять зараз в районах

Якщо передвиборча кампанія Василя Чубака у 2010 року була побудована на тому, щоб продемонструвати тернополянам, жителям міста, який кандидат в мери сучасний (згадаймо хоча б як кандидат у мери грав у хокей, гарцював на конях, відкривав памятник бджолі, демонстрував свій розкішний маєток і родину), то тепер, схоже, акценти будуть розставленні по іншому.

Оскільки, повторюся, Василь Чубак має намір балотуватися в поточному році у народні депутати по придністровському окрузі, який завжди відрізнявся патріотизмом та набожністю своїх мешканців, та ще й, швидше за все, шляхом самовисування, його радники вирішили «малювати» йому новий імідж – тепер він такий собі прихильник крайового патріотизму з наголосом на неабиякій релігійності.

І ось вже з минулого року видається газета «Подоляни», яка розповсюждується безкоштовно у вищеназваних районах, в церквах роздаються календарі від пана Василя, а з біг-бордів і сіті-лайтів він вітає зі всіма святами мешканців та контсатує факти, де «плекалося УПА» тощо.

Більше того, в самому ценрі Чорткова з дозволу міськради встановлена плита, з допомогою якої інформують городян, що, виявляється, «За велінням громади міста тут буде встановлено монументальний образ Покрови Божої Матері». І, звісно, меценат цього проекту ніхто інший, як Василь Чубак.

Щоправда, плита вже ця «пережила» і літню спеку, і осінні дощі, і зимові морози, і весняне потепління. Але на «монументальний образ» так і не перетворилася. Хоча, зрозуміло, чому так відбувається – адже навіть виборча кампанія ще офіційно не стартувала. Тож чортківчанам доведеться зачекати ближче до осені на «подарунок» від заїзджого мецената …

P.S. Зазначені в заголовку слова "бджоляр" і "шкарпеточник" не мали на меті якимось чином образити пана Чубака. Адже багатьом у Тернополі відомо, що свого часу Василь Водолодимирович активно піарився на своїй прихильності до розведення бджолосімей (навіть памятні знаки цим комахам відкривав) та мав і напевне має відношення до фірми, яка в Тернополі виготовляла з поміж іншого, і таку потрібну річ для гардеробу, як шкарпетки. А тому в певних колах його й називали "шкарпетковий барон", як і екс-мера Тернополя  Романа Заставного раніше "курячим бароном"...

Віталій Гнатюк, "Тернопільський тиждень"

 

Коментарі  

 
+2 #3 справедливець 27.06.2012 06:00
Жахлива компанія Чубак і Савка-безпредельщик,к олишній мент,який купив міліцію,прокура туру,суди.Савка,не менш відомий,також тим,що торгує турецьким золотом із бірками українських виробників.Все робиться під прикриттям органів,а також відомий підробкою документів,разо м з банком "ЕРСТе" на квартиру по вул.Чорновола д.5 кв.6,в якій приписана малолітня дитина.Велика,світла квартира куплена в самому центрі м.Тернополя за безцінокза депозитні кошти в банку"ЕРСТе"(%із звичайного зберігання золота в банку)
Цитувати
 
 
+6 #2 Кася 08.04.2012 19:31
А що такого доброго зробив ВАСЯ з Борщівчини для Чорткова, окрім того, що спекулює на релігійності? Закопав без дозволу міськради камінь під скульптуру Матері Божоїу центрі міста. Вже вибір місця говорить сам за себе.У нас є багато церков де можна це зробити або на горбі над містом.Мати Божа нас би всіх захищала. А ні. У самому центрі між халабудами, в яких продають шкарпетки та спідню білизну. Показово, що Чубак це зробив не маючидозволу від влади міста. Бачите, ще не нардеп, а вже наплювати на закони. Отакі вони всі "слуги народу" і теперішні і майбутні.Сидить в "Подолянах", то хай і далі там сидить. А на білборди витратився з своєї кишені чи з бюджету влада профінансувала.
Цитувати
 
 
+6 #1 Антін 06.04.2012 11:49
А чому Вася Деревляний може бути в парламенті, а Вася Чубак не може?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.