Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі виховуватимуть майбутніх політиків, громадських діячів та президентів.

Молодих активістів, які хочуть реалізувати себе у житті та принести користь місту та країні, кличуть вступати у «Школу громадської активності».

Іван Омелян, тренер «Центру політичних студій та аналітики»: «Ми йдемо до людей, які хочуть бути активними. Можливо, вони цю активність приховують, бояться її якимось чином реалізувати».

Засновники «Школи громадської активності» розповідають, що поставили перед собою дві мети: створити на Тернопільщині нові молодіжні центри активності та втілити енергію цих молодих людей у конкретні проекти, які в майбутньому можуть бути реалізовані.

Іван Омелян, тренер «Центру політичних студій та аналітики»: «Коли молоді люди, яких ми на цій школі навчимо, придумають ідеї, які допомагатимуть громаді – ми допоможемо проекти їх реалізувати. Можливо організаційно, можливо порадами, а можливо і фінансово».

Степан Барна, депутат обласної ради: «Дана школа буде покликана мобілізувати найкращих представників молоді Тернопільщини до участі у цьому процесі. Це буде навчання молодих людей азам політичної науки, громадської діяльності, обміну досвідом і таке інше».

Упродовж двох місяців учасники «Школи громадської активності» проходитимуть серію тренінгів, спрямованих на розвиток особистості, набуття організаційних навичок та механізмів реалізації своїх задумів.

До участі у проекті запрошують молодь віком до 25 років, повідомляє ІНТБ.Після закінчення курсу навчання учасники проекту матимуть змогу створювати громадські ради та впливатимуть на формування державної політики міста, району, області та всієї країни,

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.