Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

«Молода Просвіта» навчатиме усіх охочих розмальовувати традиційні українські писанки з 4 квітня.

 Тернопільські просвітяни проводять майстер-класи вже третій рік поспіль

Як розповів голова ТОО ВМГО «Молода Просвіта» Святослав Абрам’юк, головна ідея навчання – популяризувати серед тернополян одну з найдавніших українських традицій.

Діятиме школа писанкарства упродовж двох тижнів. Дітей і дорослих навчатимуть різноманітних технік розпису, розповідатимуть про історію писанкарства, значення та символіку української писанки.

На відміну від попередніх років, цьогоріч молоді тернопільські просвітяни відкриватимуть осередки школи не лише в обласному центрі, а й у районах. У деяких містечках і селах, розповів Святослав Абрам’юк, є люди, котрі можуть організувати навчання, але просять просвітян допомогти їм матеріально.

Особливістю школи писанкарства є те, що стати її учасником може кожен, незалежно від віку чи художніх здібностей. Усі необхідні матеріали для роботи забезпечують організатори. Заняття в школі – безкоштовні. Щоб стати учасником «Школи писанкарства», необхідно зареєструватися за номером телефону 25-06-90.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.