Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова і його підлеглі йшли до праці, як на свято...

alt

6 квітня в парку «Національного відродження» відбулася загальноміська толока. Алею міського голови  із сотнею райських яблуньок посадили працівники міської ради та комунальні служи. Кожен посадив по 6-8 саджанців.

Аби вберегти “райську” алею від вандалів — парк патрулюватиме міліція, а на одній із електроопор алеї встановили відеореєстратор.

- Вибрали саме цей сорт дерев, оскільки таких алей у Тернополі мало, - каже міський голова Сергій Надал закінчивши роботу.- До того ж райські яблуні надзвичайно красиво виглядають навесні, коли зацвітають. Тож тернополянам буде приємно прогулюватися тут. Залишається лише надіятися, що якийсь вандал не захоче викопати молоді деревця і посадити десь на дачі. Щоб цього не сталося парк патрулюватиме міліція.

Сотня саджанців, якими засадили алею обійшлися у десять тисяч гривень. Робота чиновників — безкоштовно. А оскільки саджанці за свої кошти придбали місцеві підприємці, з міського бюджету на влаштування алеї грошей не виділяли. Також не виділяли грошей і на алею у парку Топільче. Її уже саджили депутати місцевих рад. Замість райський яблук депутати взялися садити дуби.

- На дубову алею дав кошти один з депутатів міської ради, - розповідає міський голова. - тож і обійшлася місту безплатно.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...