Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Традиційні передвиборчі міграції відбуваються і в середовищі партії влади. Як стало відомо з неофіційних джерел, Партію Регіонів може залишити багаторічний голова облорганізації (2005-2011), нардеп Орест Муц, повідомляє сайт За Збручем, який близький до Петра Гоча, що багато років був фактично правою рукою того ж пана Муца, поки "не зрадив" останньому з нинішнім головою ТОДА Валентином Хоптяном.

Нагадаємо, що в жовтні минулого року центральний офіс ПР наполіг на усуненні Муца з посади голови осередку партії влади. У кращих традиціях “совка” на його місце було обрано тернопільського намісника Януковича -Валентина Хоптяна. Муцу тоді обіцяли повну підтримку влади на мажоритарному окрузі. Та не пройшло кілька місяців, як Північ області під патронатом одного із заступників Хоптяна почав опрацьовувати банкір з Києва Клименко. Очевидно, ця обставина відіграє не останню роль в можливому демарші Муца. Для початку нардеп на всіх своїх білбордах змінив партійний бренд на нейтральне “Представництво Тернопільщини. Ті самі зміни відбулися на сайті ОО партії влади та колишньому партійному офісі на вулиці Сагайдачного. Крім того, величезний банер з портретом Віктора Януковича завбачно змінено на такий самий, але з портретом Ореста Муца.

Змінилась і тональність його  виступів з трибуни Верховної Ради. Якщо раніше вони рясніли компліментами ” керівній і спрямовуючій партії”, то зараз нардеп в кращому разі згадує тільки про “мудрість” Президента.

Не виключено, що у такий спосіб “регіонал” готує колег по парламентській “парті” до здачі партійного квитка.

До речі, це ще не остання втрата для тернопільських “регіоналів”.  В політичних кулуарах розповідають, що несподівано “безперспективним” побачив своє політичне майбутнє один з міських депутатів-мажоритарників.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.