Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі, 27 - 28 квітня, пройде VII Міжнародний інвестиційний форум

Про підготовку до проведення 27 - 28 квітня у Тернополі VII Міжнародного інвестиційного форуму йшлося на прес-конференції, за участю заступника голови ОДА Василя Гецька та начальника управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності ОДА Василя Кравця.

«Президент України Віктор Янукович ставить перед органами влади чітке завдання - працювати над покращенням інвестиційного клімату. та створювати сприятливі умови для роботи бізнесу. – зазначив Василь Гецько. – З метою презентації інвестиційного потенціалу Тернопільщини ми проводимо Міжнародний інвестиційний форум».

Він також повідомив, що в рамках роботи форуму, 27 квітня, діятиме «Єдиний інформаційно-консультаційний центр» за участю фахівців Тернопільської митниці, Державної податкової служби в Тернопільській області, головного управління Держкомзему у Тернопільській області, державного реєстратора Тернопільської міської ради де всі бажаючі зможуть отримати фахові консультації щодо умов інвестування.

Учасники форуму матимуть нагоду ознайомитися з презентацією економічного потенціалу Тернопільської області, стендовими експозиціями області, галузей, районів, м.Тернопіль; виставки товарів промислових підприємств та підприємств агропромислового комплексу регіону, інноваційно-інвестиційної продукції.

Заплановане також підписання угоди про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією, Тернопільською обласною радою та Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України.

Після завершення пленарної частини розпочнуться секційні засідання на тема:  «Залучення міжнародної технічної (зовнішньої) допомоги», «Енергозбереження. Розвиток інфраструктури», «Розвиток агропромислового комплексу». Та презентація інвестиційних проектів м. Тернопіль.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.