Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Українці вже отримують водійські права із терміном дії.

Від попередніх посвідчень водія на пластиковій основі, які видавали в Україні, вони відрізняються лише позначкою про право користування ними з обмеженням у п'ятдесят років. Всі посвідчення, видані раніше, залишаються дійсними і обов'язкової заміни на "п'ятдесятирічні" не потребують, кажуть в обласному управлінні ДАІ.Маючи водійські права без вказаного терміну дії, керувати автотранспортом водії можуть на всій території України. Втім задля виїзду за кордон автівкою, а саме у країни Євросоюзу, що керуються вимогами Міжнародної Конвенції про дорожній рух, приміром в сусідню Польщу, цього може виявитися замало. Тому посвідчення без вказаного терміну дії швидше всього, кажуть у ДАІ, доведеться замінити на новее, -повідомляє ТВ – 4.

 Микола Лецкалюк,старший інспектор Тернопільського обласного управління ДАІ: «Необхідно звернутися з заявою в підрозділ МРЕВ, представити медичну довідку, представити посвідчення водія, яке вона хоче замінити, фотографію свою. Ну іпід час заміни контролюється, чи людина не має за собою якихось штрафів. При цьому декому з власників посвідчення водія доведеться складати іспит на право керування. Якщо людина керує автотранспортом, то заміна проводиться без-будь яких екзаменів, тобто якщо вона представляє технічний паспорт, наприклад доручення, що вона дійсно протягом останніх трьох років керує транспортним засобом, то екзамен не проводиться, проводиться лише чиста заміна. Якщо ж людина не має транспортного засобу, або не керувала протягом останніх років, то їй доведеться здавати як теоретично так і практично екзамен з правил дорожнього руху. Водіям, які вирішать змінити права на нові, із зазначеною кінцевою датою терміну його дії, заміна обійдеться у чотириста тридцять гривень.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.