Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У середу в місті Кременець в робочий час провели так звану нараду за участю заступника голови ОДА Юрія Желіховського. На неї звезли весь районний “актив”.

Не зважаючи на заборону чиновникам займатися політичною агітацією, заступник Хоптяна влаштував бенефіс для київського банкіра родом з Луганщини Володимира Клименка. Це й достойний товариш майже виграв тендер на право балотуватися від Партії Регіонів по північному округу Тернопільської області.

Для того, щоби до районної еліти краще довести “лінію партії” Желіховський покликав самого Клименка, а також голову “Укравтодору” Володимира Демішкана. Разом ця трійця, як стверджують очевидці, більше ніж годину обіцяли кременчанам ледь не золоті гори, пише  За Збручем.

В обмін на голоси мешканців тернопільської Волині чиновники клялися закатати асфальтом всі ями в окрузі, набудувати шкіл, де потрібно і не потрібно, роздати дешеві кредити.  Цю словесну полову “актив” району, очевидно, мусить донести до відома своїх підлеглих.

З самого факту кременецького зібрання можна зробити кілька висновків.

По-перше, на перспективах Ореста Муца влада поставила жирний хрест. Діючого нардепа від партії влади не беруть до партійного списку і виганяють з обіцяного раніше виборчого округу

По-друге, рейтинг у самої ПР, навіть у північних районах області, впав настільки низько, що вони змушені починати відкриту агітацію задовго до початку висування кандидатів, не гребуючи порушенням закону.

І останнє, стало очевидно, якими методами команда Хоптяна добиватиметься потрібних результатів на виборах.

У цій ситуації нескінченна гризня в стані опозиційних сил владі лише на руку.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...