Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Зате на іншому порталі днями знову будуть хвалебні оди місцевому олігарху?

Щоб читачі «Тернопільського тижня» зрозуміли, про що йде мова в матеріалі наших колег з сайту «Про все», радимо переглянути статті з ТТ Хто є хто на Тернопільщині? та Про тернопільських «тролів», «ботів», «коментаторів» і панів ..

На «обличчі» мера Тернополя вискочив величезний чиряк. Рятувальні процедури заплановані у Європейському Союзі

Таку окрасу на фейс Сергія Надала «встругнув» керівник будівельної компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда. Саме його будівельники зведуть в центрі міста, на дитячій площадці, в охоронній зоні пам’ятки Національного значення кафедрального собору Непорочного зачаття Діви Марії елітний будинок на 5 квартир. При тому, більше, ніж у пів тисячі мешканців кількох будинків вулиці Сагайдачного, так звана найкраща компанія відбере малесеньку дитячу площадку.

Мешканці всього центру Тернополя обурюються від нахабства дій як депутатів Тернопільської міської ради від ВО «Свобода», так і міського голови Терноля Сергія Надала. Резонансна справа отримала величезні негативні відгуки в інтернет-мережі. На зустрічах з мешканцями вулиці Сагайдачного невдалий політик і нахабний будівельник Ігор Гуда заявив, що якщо не він побудує «щастячко», то продасть ділянку київським бізнесменами і ті взагалі не цікавитимуться думкою тернополян.

Інтернет-газета «Про все» неодноразово висвітлювала цю скандальну ситуацію. На прихід журналіста на зустрічі «Креатор-Буду» з мешканцями вулиці Сагайдачного проектанти і дрібні співробітники горе-компанії відверто втікали. А для чого їм світитись у такому паскудстві? Основний заробіток одержить керівник «Креатор-Буду» Ігор Гуда, який даним проектом поховає себе як політика і міський голова Тернополя Сергій Надал, на «обличчі» якого вискочить цей «чиряк» і не дозволить вдруге очолити міську раду. Не допоможе навіть бренд «Свободи».

Проте мешканці вулиці Сагайдачного не збираються складати руки в печалі. Щоб мер остаточно не зганьбився, йому допоможуть у Європейському Союзі. Саме дійти до суду цієї найвищої інстанції планують тернополяни. Бо на місцеві тернопільські суди люди вже не мають надії. Там справа, на жаль, програна.

Зараз подана апеляція до Львова. Про це розповів у розмові з "Провсе" адвокат обурених мешканців вулиці Сагайдачного Петро Солонинко.

 

 

Коментарі  

 
+1 #3 міша 11.06.2012 09:01
Невже тернополяни такі байдужі до того що Надал робить?як узагалі таку людину вибрали на мера,незнаю чим люди думають??????
Цитувати
 
 
-3 #2 Сергій 07.05.2012 06:31
Надала мочать всі, кому не лінь. а він вперто робить свою роботу для тернополян
Цитувати
 
 
+3 #1 Твня 27.04.2012 20:09
;-)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.