Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Не приходити на пікет 8 квітня попросив людей голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян звернувся до вкладників фірми «Будівельник». Ошукані дольовики обіцяли вкотре прийти під стіни «Білого дому», якщо до запланованої дати будівництво їхнього житла не відновлять. Чергова така акція мала би відбутись у п’ятницю, 8 квітня. Проте губернатор попросив вкладників не приходити.

Валентин Хоптян: «У п’ятницю пікету не буде, оскільки я буду в Києві. Я буду просити, щоб у цей день вони не приходили. А щоб приходили тоді, коли б я міг до них вийти і з ними зустрітися. Я від людей не ховаюся. Ви розумієте, що це мені по спадковості залишилось. І зрештою, це люди. Це саме основне. Це ошукані люди».

Валентин Хоптян запевнив, що за місцем перебування та кроками Зеновія Щепановського влада області регулярно стежить. От і нещодавно працівники облдержадміністрації доповіли голові, що 8 квітня перший транш кредиту директор «Будівельника» отримає. Якщо ж ні, каже губернатор, – керівництво області діятиме іншими методами.

Валентин Хоптян: «У Криму, в районі ботанічного саду, біля Алушти, якоби в цієї будівельної організації є 15 гектарів землі. Ми пропонували йому варіант – реалізувати 5 гектарів. На що мені відповіли, що це не чисто його власність, а цілої групи людей і так далі. Але я ж не кажу продати всі 15 гектарів, я говорю тільки про 5. Давайте 5 гектарів продамо і запустимо організацію в роботу і розрахуємося з усіма боргами».

Якщо ошукані дольовики під стіни адміністрації 8 квітня все-таки прийдуть, з ними говоритиме заступник голови Микола Головач. У разі чергових невиконаних обіцянок, запевнив Валентин Хоптян, незавершені об’єкти доведеться передати іншим будівельним підприємствам, що не дуже вигідно ні Зеновію Щепановському, ні вкладникам його фірми.

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.