Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пенсіонери, ветерани війни і «комуняки» тепер будуть вшановувати память під жовто-блакитними прапорами.

Тернопільська міська рада прийняла рішення заборонити розміщення радянської символіки на території Тернополя

8 квітня 2011 року відбулася сьома сесія Тернопільської міської ради шостого скликання. Депутатський корпус прийняв рішення заборонити розміщення радянської символіки на державних установах та комунальних підприємствах Тернополя.

З цього приводу міський голова Сергій Надал, зазначив:

«Українці повинні відзначати свята без символіки неіснуючої країни. Ми за те, щоб проводити святкування з державними прапорами, тому прийняли рішення заборонити використання радянської символіки. Вшановувати пам‘ять загиблих, класти квіти до пам‘ятників можна з українськими прапорами, а не з червоними прапорами імперії, яка призвела до загибелі мільйонів українців. Ми на своїй Богом даній землі повинні прославляти українські символи».

Коментарі  

 
0 #3 Антон 26.08.2011 01:24
Жертву аборта напоминают "русские" которые до сих пор не знают от кого они произошли, а на самом деле это все мордва, мокши, эрзя, меря. чуваши, угрофины и прочие татары. Полуспившиеся безмоглые придурки, которые существуют только за счет продажи газа.
Цитувати
 
 
+1 #2 Богдан 07.05.2011 08:28
Желание западенцев обгадить Победу над фашистами понятна, ведь так предано служивших немцам не было даже среди союзников Гитлера. Кто-то слышал чтоб итальянцы, румыны или будь кто из своры Гитлера соорудил из своих сограждан могильник как Бабий Яр? Нет, это только западецы делали эту работу, даже немцы отказались расстреливать. Более подлого, гнилого народа среди европейцев нет, да думаю и в джунглях не найдёшь. Не зря Б.Хмельницкий уничтожал эту падаль, он знал что кроме гадости это быдло не принесёт Украине ничего.
Цитувати
 
 
-3 #1 Тарас 10.04.2011 06:06
Галычина не удачный прект в основе которого лежала переидентификац ия малороссов и Галицких русинов в т.н.«украинцев». Кстати, ни у «умеренного» русофоба Тараса Шевченко, ни у«махровой»Леси Украинки нет таких терминов, как «украинец»,«укр аинская нация»,а есть славяне, малороссы, русины. Иван Франко говорил, что ...."Галичина - это не украинский Пьемонт, а Вандея, откуда ползёт в Украину всё самое мракобесное, хуторское и невежественное". И сегодня поисками самоидентичност и заняты головы не удавшихся украинцев. Такие опыты даже над животными наверное бы дали отрицательные результаты, а тут вроде как люди, правда потерявшиеся в истории, они напоминают жертву аборта, живёт, но калека на всю жизнь.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.