Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

І хто з “молодих” політиків має шанс стати відомим не тільки в нашій області...

Місяць тривало на нашому сайті опитування Хто з керівників Тернополя викликає у Вас найбільшу довіру?

Загалом не полінувалися і проголосували 1 430 наших відвідувачів. Очікувано, більшість наших читачів висловилися в тому плані, що жоден із запропонованих чиновників не викликає довіри — 463 голосів або 32,4 %.

А далі результати наступні:

Першим особам Тернополя - міському голові Сергію Надалу та секретару міськради Ігорю Турському - довіряють майже однаково — 268 голосів (18, 8%) і 260 голосів (18, 3%) відповідно.

Ненабагато відстав від своїх сусідів по чиновницьких кабінетах керуючий справами міськради Олександр Степанюк — 206 голосів (14, 5%)

А от заступники міського голови за рівнем довіри наших читачів значно поступаються своїм колегам:

- Володимир Камінський — 56 голосів (3, 9%)

- Леонід Бицюра — 47 голосів (3, 3%)

- Вікторія Остапчук — 30 голосів (2,1%)

- Владислав Стемковський — 21 голос (1,5%)

А всі перераховані викликають довіру у геть незначної частини тих, хто взяв участь в опитуванні — 76 голосів (5,4%)

Звісно, опитування на нашому сайті не носить репрезентативний характер, а свідчить про позицію наших читачів і про сприйняття ними роботи і діяльності керівництва Тернополя здебільшого, без сумніву, через призму критичних матеріалів на місцевих інтернет-порталах. Оскільки традиційні ЗМІ, за рідкісним виключенням, про діяльність сьогоднішньої влади в Тернополі пишуть тільки в позитивному руслі.

Але висновки, як то кажуть, нехай робить для себе кожен зокрема.

Ми ж дякуємо нашим читачам за активність в опитуванні, і пропонуємо Вашій увазі наступне:

Хто з “молодих” політиків Тернопільщини, на Вашу думку, може в недалекому майбутньому стати “обличчям” нашого краю на всеукраїнському рівні та кого б Ви у такому рості підтримали?

Барна Степан, “Фронт Змін”

Головко Михайло, ВО “Свобода”

Гоч Петро, Партія Регіонів

Гуда Ігор, УНП

Навроцький Роман, ВО “Свобода”

Цимбалюк Віталій, Партія Регіонів

Юрик Тарас, “Фронт Змін”

Яворський Ігор, УДАР

Всі вони безперспективні

У всіх перерахованих є політичне майбутнє на всеукраїнському рівні

Якщо хто не знає або призабув, хто ці люди, коротко нагадаємо:

Барна Степан, “Фронт Змін” (в недалекому минулому був членом партій “Наша Україна” і “За Україну!”), депутат Тернопільської облради, вірний “соратник” екс-мера Тернополя Романа Заставного.

Головко Михайло, ВО “Свобода”, заступник голови обласної організації цієї політисили, депутат Тернопільської міськради, “головний”, але не зовсім "успішний" борець зі спиртним на Тернопіллі.

Гоч Петро, Партія Регіонів, заступник голови Тернопільської облдержадміністрації, колишній “соратник” нардепа Ореста Муца, а тепер такий же послідовник дій Валентина Хоптяна.

Гуда Ігор, УНП, директор будівельної фірми “Креатор-Буд”, пробував свої сили в перегонах за посаду мера Тернополя у 2010 році.

Навроцький Роман, ВО “Свобода”, ще один “палкий” прихильних Тягнибока, у жовтні 2011 року замінив на посаді голови Тернопільської міської організації партії вже згадуваного пана Головка.

Цимбалюк Віталій, Партія Регіонів, депутат Тернопільської міськради, помічник голови правління відомої страхової компанії, син екс-голови Тернопільської і Львівської ОДА Михайла Цимбалюка

Юрик Тарас, “Фронт Змін”, депутат Тернопільської міськради, колишній заукраїнець і ще один “вірний побратим” Романа Заставного.

Яворський Ігор, “свіжоспечений” член партії УДАР, колишній бютівець, підприємець (має дотичність до деяких відомих в обласному центрі закладів харчування), був, та можна й не сумніватися — залишився соратником нардепа Василя Деревляного (оскільки, подейкують, пан Яворський має стосунок до спільного бізнесу з нардепом).

До речі, більшість з перерахованих у нашому опитуванні мають чималі політичні амбіції, і навіть пробуватимуть вже цього року поборотися за симпатії електорату в мажоритарних округах на Тернопільщині.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.