Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В цьому їм допомогли депутати –свободівці.

Тепер бажаючим «дозаправитися» в нічний час пивом чи горілкою доведеться алкоголь купляти в барах і ресторанах. Отже, тепер власники таких закладів матимуть нові прибутки. За це вони мають дякувати депутатам Тернопільської  міськради, в першу чергу, звісно, свободівцям (а може бізнесмени вже й «подякували» за таке лобіювання їхнього бізнесу, адже відомо, що в нашій країні нічого не буває просто так), і особливо Михайлові Головку, який є активним борцем з нездоровим способом життя тернополян. Адже саме цей політик свого часу домігся заборони на продаж пива у відпочинкових зонах обласного центру, розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, а от тепер і повної заборони продажу алкоголю в магазинах у нічний час.

Як би там не було, а 8 квітня на сьомій сесії Тернопільської міської ради шостого скликання депутати прийняли рішення про впорядкування продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв в роздрібній торгівельній мережі міста. Тепер з 22 год. вечора до 8 год. ранку заборонено продаж пива (крім безалкогольного), слабоалкогольних та алкогольних напоїв в торгівельній мережі міста, за винятком закладів ресторанного господарства.

Коментуючи дане рішення міський голова Сергій Надал, зазначив:

«Мета такого обмеження продажів алкоголю – зменшити кількість злочинності, ДТП, крадіжок, бійок, які скоюються в нічний час у стані алкогольного сп'яніння. Останнім часом помітне зростання таких негативних тенденцій, як серед підлітків, так і дорослих. Тому ми впененні, що таке нововведення  суттєво покращить атмосферу і соціальний стан в нашому місті.

Крім того до нас надійшли звернення від церковних громад, керівництва УМВС України в Тернопільській області з проханням прийняти дане рішення».

Таким рішенням Тернопіль продовжує практику своїх сусідів: Львова, Івано-Франківська, Ужгорода, де вже ефективно діють схожі проекти.

 

 

Коментарі  

 
0 #3 gram 11.04.2011 08:23
А я думаю, що тут великий відкат вони получили від забігайлівок на околицях міста! Не здивуюсь, якщо більшість з них знаходиться на балансі тещ свободівських депутатів:)!
Цитувати
 
 
+2 #2 Тернополянин 11.04.2011 06:29
О, не знав, що свободівці бухають в ресторані Петі Федорошина. тобто в Класіку. хай живе "незалежне", "в дошку чесне" "Вільне життя"! Слава Свободі, КПРС, Петі Федорошину і незажежному Класік!
Цитувати
 
 
+3 #1 свободівець 09.04.2011 17:38
Головко молодець. тепер власники ресторанів Класік і Братіслава, де найчастіше бухають свободівці, мають йому файно заплатити за такий лобізм...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.