Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А Надал і Тягнибок вкотре участь в “бойових діях” разом з побратимами не брали. Ховаються?

Як ТТ і прогнозував раніше (http://www.t-weekly.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3755:2012-05-09-08-27-05&catid=22:2012-02-26-16-47-30&Itemid=25), сутички в Тернополі 9-го травня таки відбулися.

Попри негативний минулорічний досвід, свободівці знову "повелися" на провокації. Очевидно так буде тривати доти, доки такі керівники як Олексій Кайда самі провокуватимуть суспільство перевищенням своїх повноважень (http://www.t-weekly.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3753:2012-05-08-15-16-39&catid=21:2011-08-09-17-41-05&Itemid=26). Але спишемо це на посаду Олексія Петровича, який окрім того, як головувати в обласній раді, ще очолює обласну організацію ВО "Свобода". Треба ж якось звітувати перед Олегом Тягнибоком про партійні заходи. Але от кому звітувати?..

Ми не полінувалися і пошукали інформацію про минулорічні події 9 травня та переглянули наявні новини про цьогорічне "шоу". Тягнибока ніде немає!!! Не було його тоді, коли минулого року у Львові в його побратимів стріляли з пістолета, не було його і тоді, коли свідомі (чи зомбовані) свободівці активно протидіяли навезеним численними автобусами провокаторам. До речі, не було і жодного пояснення, де був лідер в той час, як його однопартійців по черзі запихали в автозаки.

Виявляється, пан Тягнибок подав "гідний" до наслідування приклад. Цього року на заходах до 9-го травня годі було помітити і міського голову Тернополя, "палкого" свободівця Сергія Надала. І поки в Тернополі міліціянти билися з побратимами, інформації про те, де перебуває очільник громади ми так і не знайшли.

Як-то кажуть, справжні герої завжди ідуть в обхід!?

"Тернопільський тиждень"

На фото: такий вигляд мали "активні" тернопільські свободівці (і ці люди зараз при владі??? ) Ігор Дулеба (керуючий справами облради) і Роман Навроцький (голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода"). Вони в центрі світлин...

   Ігор Дулеба, Свобода, 9 травня в Тернополі,  Тернопільський иждень   

    Роман Навроцький, Свобода, 9 травня, Тернопіль, Тернопільский тиждень    

 

Коментарі  

 
+4 #7 Северин 14.05.2012 14:43
В наслідок провальної політики та повній корупції необхідно набирати балли перед виборами та прогнутись перед своїм "фюрером" а самий кращий метод постаринці пощуміти побитись-і наші псевдо герої знов на шпальтах газет та в ефірі...саме страшне що це бидло свободівське-творіння російських спецслужб....гарно відпрцювали свої кошти та по задачі росіян творять образ перед Євро2012 "дебільних свободівців"
Цитувати
 
 
+6 #6 друг 09.05.2012 23:07
а що то дулебі куди запхали, що він бідака так ся кривить? прикольна фотка, фоторгаф зе бест!!!:)
Цитувати
 
 
+6 #5 ранет 09.05.2012 22:58
а надал сци..ло було, і таким і лишилося, то свободівці завжди в потасовки всяке гі..но кидають, пішаків, дивно що головка не видно на фотках, але він певно тоже вже окостюмився? чи був мишко?
Цитувати
 
 
+3 #4 Опа-насович 09.05.2012 22:50
ТТ респект, що пропускають навіть образливі на свою адресу коментарі (як попередній), оча при чому тут любов до заставного Мироне, щось я не поняв?, а Машлянці респект за відео, де мєнти дійсно привезли червоноср..их, це Боря вообще круто відзняв, уважуха йому
Цитувати
 
 
-6 #3 мирон 09.05.2012 22:07
шановні журналісти даного сайту, будьте трохи обєктивнішими. Любов до Заставного вам затьмарює мозги.
Помічайте будь ласка ще і такі факти як на цьому відое: http://www.youtube.com/watch?v=RmIWJ8mIRfI&feature=player_embedded#!
Цитувати
 
 
+5 #2 Антон 09.05.2012 21:50
не бандюки, а просте бидло свободівське...
Цитувати
 
 
+5 #1 Петро_10 09.05.2012 20:27
ЯКІСЬСЬ бандити!!! 8)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.