Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Про події, які відбулися 9 травня у Тернополі, вже багато сказано. Ми ж пропонуємо ще дві версії сторін, які брали участь в конфлікті, оприлюднені на офіційних сайтах.

Отже, з порталу УМВС в Тернопільській області:

Під час покладання квітів міліціонери не допустили сутичок між різними політичними силами

Понад триста п’ятдесят працівників міліції забезпечували громадський порядок під час святкування Дня Перемоги у місті Тернополі.

Дев’ятого травня об одинадцятій годині ранку розпочалася церемонія покладання квітів до Пагорба Слави у Старому парку. Під звуки військових маршів керівники області, представники громадських організацій, тернополяни та гості вшанували пам’ять полеглих. Панахиду відправили священики різних конфесій. До присутніх звернулися керівники області, ветерани війни.

Після проведення офіційних заходів, близько дванадцятої години до Вічного вогню під партійними прапорами вирушили декілька десятків представників Тернопільського обласного комітету Компартії України. Представники цієї політичної сили заздалегідь письмово звернулися до працівників міліції з проханням забезпечити охорону громадського порядку.

Під час покладання квітів їм намагалися перешкодити представники Всеукраїнського об’єднання «Свобода», у тому числі депутати обласної та місцевих рад. Правоохоронці, з метою уникнення будь-яких протистоянь, вимушені були залучити додаткову кількість особового складу, зокрема спецпідрозділи «Беркут» та «Грифон».

Вони зверталися з проханнями до протестувальників не порушувати громадський порядок, але їхньої законної вимоги виконано не було. Не застосовуючи спецзасобів, міліціонери відтіснили тих, хто намагався перешкодити церемонії та затримали найактивніших учасників протистоянь, які чинили опір правоохоронцям. У ситуації, яка склалася, міліціонери діяли відповідно до вимог чинного законодавства.

Поблизу меморіалу представники лівих партій та ветерани організували імпровізований мітинг. Правоохоронцям у ситуації, яка склалася, вдалося не допустити сутичок, масових та групових порушень громадського порядку.

І з офіційного сайту ТОО ВО “Свобода”:

У Тернополі міліція заарештувала свободівців та охороняла українофобський шабаш

9 травня 2012 року в Тернополі під час спроби не допустити несанкціоновану акцію представників КПУ в Парку Слави представники МВС заарештували декількох депутатів Тернопільської обласної ради, зокрема керівника Тернопільської "Свободи" Романа Навроцького та заступника голови Тернопільської районної ради Романа Наконечного.

Попри те, що захід комуністів носив несанкціонований характер, представники МВС відмовилися на вимогу депутатів-свободівців Тернопільської обласної ради припинити антиукраїнський шабаш. Натомість міліціянти брутально накинулися на депутатів від "Свободи", заарештували їх та продовжили посилено охороняти протизаконний українофобський захід.

10 травня 2012 року сесія Тернопільської обласної ради має намір заслухати звіт керівництва Тернопільської міліції та дати оцінку брутальному порушенню Конституції та законів України з боку правоохоронців.

 
            Як то кажуть - без коментарів...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.