Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Директора ВПУ-4 ім. М. Паращука Романа Півторака Апеляційний суд Тернопільської області відпустив під заставу у 100 тис. грн. Насамперед Феміда зважила на стан здоров’я чиновника, хворого на цукровий діабет.

Щодо розміру застави, наразі не відомо, чи обвинувачений сам вніс вказану суму, чи хтось із його однопартійців або батьків студентів, та зважаючи, що його захищатимуть два іменитих адвокати, ця сума цілком «підйомна» його кишені. Тим більше, що директора одного з кращих профучилищ України обвинувачують в одержанні 1 тис. грн. хабара (ст. 368 КК України) та перевищенні службових повноважень (ст. 365 КК України), тобто що він примушував учнів навчального закладу здавати благодійні внески. Внаслідок вчинення неправомірних дій, які виходять за межі наданих законом повноважень, керівник училища заподіяв тяжкі наслідки правам учнів, що охороняються законом, на суму понад 271 тис. грн.

Розмір застави підтвердив заступник прокурора Тернополя Іван Антюк, пише “Номер один”

Старший слідчий міської прокуратури Олександр Декайло зазначив, що обвинувачений вчасно з’являється на допити, хоча вину визнає частково, але нових фактів не з’явилось. Слідство у справі триває, тож зарано говорити, коли карну справу буде передано до суду, зазначають правоохоронці.

Хабарників затримують чи не щодня. Але їх не меншає ..

Півторака, окрім хабарництва, підозрюють ще й в експлуатації підлеглих та дитячої праці

Чи виплутається і цього разу представник родини Півтораків, якого вкотре підозрюють в хабарництві?


 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.