Нове на сайті:
Передали нашим тернопільським тероборонівцям ще вісім нічних розвідувальних дронів - Сергій Надал Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А що собою являють ті, хто “кричать”, що незадоволені новим керівництвом ТОО “Фронт Змін”?

Директор НВФ «Інтеграл» Ольга Колос підтвердила свій вихід з партії «Фронт змін», пише “Погляд”. З приводу ситуації, що склалася в обласному «Фронті змін» і чому вона написала заяву, додає, що старе керівництво змінилося. А принципи і життєві позиції, якими керується нове – не співпадають з її уявленням.

Пані Ольга не заперечує й того, що її вихід з партії відбувся через нещодавнє обрання головою політичного осередку Романа Заставного. «Обіцяли, що це будуть нові люди, які підуть у парламент, але обличчя Романа Йосиповича не є новим для тернополян», – каже пані Ольга.

«У Романа Заставного є своя стратегія, своє розуміння, як слід вести політику, як можна купувати щось (навіть прихильність людей) за будь-які гроші. Я цього не сприймаю. Я ніколи не ходила, наступаючи на інтереси інших людей, але бачу, що нове керівництво партії «Фронту змін» підтримує таку тактику. Ще додам, що громадська робота повинна приносити задоволення, йти від душі, а те, що почало робитися у партії у ніякі рамки не входить», – зазначає Ольга Колос.

Нагадаємо, обрання Романа Заставного головою обласного «Фронту змін» супроводжувалося непростими взаєминами всередині організації. Як наслідок – ряд депутатів та активних членів пішли з керівних посад в партії. Деякі з «незгодних» гримнули дверима. Не виключено, що через ці обставини розвалиться фракція «Фронту змін» у Тернопільській міській раді.

Говорять, що ці згубні зміни для партії відбуваються через «підкилимні» ігри Романа Заставного та його команди. Своє незадоволення висловлюють відкрито і самі колеги екс-мера. Не виключена можливість втручання керівництва партії в тернопільську ситуацію, адже шулерство Романа Йосиповича, якого часто бачать або з Василем Деревляним в «Золотому дукаті», або у Хоптяна в «білому домі», не буде сприяти рейтингу «Фронту Змін» на Тернопільщині. І чим швидше буде втручання, тим більшою є ймовірність залагодження конфлікту до початку виборів.

Резюмуючи це провінційне паскудство з огляду часу напрошується висновок, що давні “друзі однополчани” таки проявилися в примітивному матеріальному інтересі убогого “демократа” Деревляного та багатого “куровода” Заставного. Нагадуємо: рік 2006 – вибори міського голови. Найрейтинговіша партія “Батьківщина”-БЮТ з незрозумілих причин для тернопільських виборців раптом виставляє на виборах міського голови Тернополя нікому не відомого пана Крисака. НАВІЩО: а для того аби виторгувати в пана Заставного те, що зробить “бідного пана демократа” Деревляного багатим – Василем Деревляним, а Заставного – мером міста Тернопіль. А сьогодні виставивши пана Бойка та пана Михайла Апостола, знаючи заздалегідь, що вони не прохідні в своїх округах, Деревляний знов за своє… Багатий Заставний знов торгується, а убогий Деревляний знов хоче заробити. Історія повторюється…

Отака то наша “тернопільська опозиція”. Хто мудрий, той аналізує без політологів.

P.S. Завжди цікаво читати, а ще більше — аналізувати матеріали колег. Ось і цього разу ТТ має власну позицію стосовно вищенаведеної статті. Заставного залишимо у спокої, адже щоб зрозуміти, що ця людина зробила для Тернополя, достатньо просто пройтися хоча б центральною частиною обласного центру. Та й до того ж поливання брудом екс-мера тільки починається, ми в цьому переконані (в принципі, як і інших претендентів на місце в парламенті). Також у нас не викликає сумніву і те, що дискредитація ймовірного кандидата в нардепи Заставного набирає обертів і до цього якнайактивніше докладуться місцеві свободівці та ударівці — адже саме партійцям цих політичних сил вигідно “топити” “Батьківщину” і “Фронт Змін” (щоб там не говорили і не заявляли їхні столичні вожді). Але от хто ті, що так активно поливають брудом конретно?

Про пані Ольгу Колос навіть Google видає інформацію саме з приводу оцих її заяв, які вона озвучує вже десь з місяць. А ще про очолюване нею підприємство згадують журналісти ”20 хвилин” у неоднозначній статті дворічної давнини "Тернопільський виробник просить підтримки".

Чутки про те, що і товариш Заставного, Петро Гринчишин і його дружина, яка раніше очолювала партію на Тернопільщині, також мають намір вийти з партії, взагалі дивні. Якщо це навіть так і станеться — катастрофи не буде. Яка ця родина професіонали в банківській сфері — знають в колах економістів міста. До того ж пан Петро нещодавно, пишуть ЗМІ, вернувся на чиновницьку посаду заступником директора комунального підприємства. Ну не може людина без владного крісла, навіть якщо це "табуретка".

Також подейкують, що через Заставного з партії має намір вийти голова Чортківської районної організації Олег Ваврик з декількома своїми однодумцями, який також має амбіції нардепа (з власних джерел нам відомо, що цей підприємець також “підбиває клини” до “новомодної” партії). Чи буде це втратою для фронтзмінівців? Також вельми сумнівно. Адже чортківчанам добре відомо, як цей бізсмен зі скандалами “прихватизував” єдиний в райцентрі кінотеатр “Мир”, який обіцяв відремонтувати і зробити в ньому кінозал. Але в ньому, в будівлі цього закладу, який просто як “чиряк” на центральній частині Чорткова вже багато років поспіль і далі функціонує базар. А про умови праці на кондитерському підприємстві, яке належить пану Ваврику, чортківчани також відгукуються без захвату.

То ж чи варто дослухатися до заяв таких людей (а це ми тільки в кількох словах написали)— власний вибір тернополян....

Коментарі  

 
+2 #8 Правда 16.05.2012 14:02
А мені хочеться зачепити тему, з приводу якої оприлюднені ці матеріали. Не що інше як об'єднання найрейтинговішо ї "Батьківщини" та менш рейтингового, але більш принципового за "Свободу" - "Фронту змін", найбільше сьогодні заважає та дратує владу. Саме тому, влада сьогодні плете наклепи та інтриги на Деревляного та Заставного, щоб розколоти це об'єднання!!!
Цитувати
 
 
+2 #7 Антон 15.05.2012 21:39
а такі як наталя, ху...ки-пилососки в побера, які бігають з партії в партію і таких шалав дійсно багацько, як і срако..зів журналюг
Цитувати
 
 
+4 #6 хм 13.05.2012 13:31
ну якщо ті що пишуть для тт "писаки сраколизи ромка", то хто тоді такі коментаторші як Наталя в побера?
Цитувати
 
 
-3 #5 Наталя 12.05.2012 23:24
Заставний підлий невдаха! так застрати Тернопільі втічти в Київ може тільки боягуз. А ця статейк а на замовлення шефа написана сраколизами Ромка! Треба добро Удару по пиці брехунчикам фронтовикам
Цитувати
 
 
+4 #4 Антон 12.05.2012 23:11
долучаюся до теми - а мій хіров заставний ніби тоже тереребовлянськ ий чувак? то чо він не в ударі, а до сєні поліз? доречі, а коли вже муцик постукає своїми міліонами до кличка, він вже ж ніби на пердунів обідився за те, що його як памперс викинули? чув, тоже на такий трюк не довго чекати. А що, ударівці вже чижмарем і максимовим показали, що відкриті для всякого політичного дрантя, то і орко згодиться, це погноз ніби!
Цитувати
 
 
+1 #3 антизаставний 12.05.2012 23:05
то, що що обіляєте свого патрона, ясно, але і про тих новмомодних ударівців тоже правда, до них лізуть зараз всі, бо клички далеко, а теребовлянці, які рулять в нашому ударі, роблять все по своєму, і ще не те нароблять, але така вже карма української політики - - до лідера чіпається всяке гі..но, звідко воно б не спливло
Цитувати
 
 
+5 #2 Опа-насович 12.05.2012 22:47
оця фраза - Ну не може людина без владного крісла, навіть якщо це "табуретка" - просто супер, а загалом вірно підмітили, адже шавки тявкають, а заставний всеж буде нардепом, а ті прилизи ударівські, які зараз обнюхують качка олійномасного побера - в зад..ці лишаться в результаті, от побачите. Кличко, при всій повазі до видатного спортсмена, навіть гадки немає, яке чм...о прилипло до його партії на Теропільщині. Адже той же побрик тільки їсти може і малюватися перед зеркалом, а двох слів до купи звязати для нього є проблемою, такі от пироги
Цитувати
 
 
+3 #1 ЯРОСЛАВ 12.05.2012 14:30
Потрібні нові люди.А цих шалав і злодіїв -судити.Виродки.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.