Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останнім часом активно мусуються чутки, що колишній голова Тернопільської РДА, а сьогодні начальник управління ЖКГ та екології Тернополя Володимир Болєщук, який поки що є членом УНП, активно шукає “партійний притулок”, щоб все ж спробувати стати народним депутатом. Нещодавно інтернетом ширилася неофіційна інформація, що пан Болєщук їздив на прийом до “босів” партії УДАР в столицю. Але на відміну від інших тернополян, він начебто отримав від “кличкістів” категоричну відмову. Але як справжній дбайливий господар, пан Володимир розклав яйця в різні кошики. Тобто, кажуть, він вів перемовини і з іншими “модними” нині партіями.

І от на останній прес-конференції голова ТОО “Фронт Змін” Роман Заставний дав чітко зрозуміти, що прихід Болєщука в цю партію цілком ймовірний. При цьому екс-мер Тернополя розсипався в реверансах на адресу потенційного фронтзмінівця, назвавши Володимира Болєщука “молодим політиком зі стажем”, який може підкріпити цю політичну силу. Також Заставний натякнув на те, що в разі “свідомого вибору” самого Болєщука йому партія зможе трішки допомогти. Щоправда, очільник “ФЗ” на Тернопільщині не уточнив, що саме він має на увазі під допомогою.

Якщо Володимир Болєщук дійсно невдовзі поповнить лави партії Яценюка, цікаво, чи залишиться він на роботі в Тернопільській міськраді? Адже відомо, що його сьогоднішній безпосередній шеф Сергій Надал, мяко кажучи, недуже прихильно ставиться до всього, що повязано з його попередником на посаді мера. Хоча все можливо. Адже зайняв нещодавно товариш і соратник Заставного, Петро Гринчишин, керівну посаду в комунальному підприємстві Тернопільської міськради?

 
 
 
 

Коментарі  

 
+2 #1 Ксбша 16.05.2012 14:52
болєщук - пристосуванець і хапуга, удар добре зробив, що його відфутболив, а заставний тільки про гроші володі думає, вот і бере його до себе, бо й сам хапуга
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.