Нове на сайті:
Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Чи матиме український політикум жіноче обличчя?» Цим питанням зацікавились активні тернопільські громадські діячі. Напередодні парламентських виборів у списках претендентів на депутатство прізвищ представниць прекрасної половини людства практично немає. Такі показники невтішні для жінок, які також не проти податися у велику політику.

Лариса Римар, голова обласної Асоціації Жінок: «Людина приходить в цей світ для того, щоб реалізувати себе як особистість. На жаль, сьогодні кожна жінка відчуває потребу у сприятливішому чи ефективнішому сприянні зі сторони чоловічого суспільства».

Чимало чоловіків вважають, що місце жінки не в політиці, а на кухні. Таке твердження помилкове. Практика показує, що жінки успішно поєднують в собі хорошу господиню, дбайливу маму, незамінну дружину та відданого своїй роботі працівника. Про це говорить сама «залізна леді» Маргарет Тетчер.

Наталка Михно, письменниця, громадсько-політичний діяч: «Пані Маргарет сказала ось так: «Якщо жінка дуже добре розбирається у питаннях домашньої господарки, то я впевнена, що ця жінка дуже добре буде розбиратися і вирішувати ті питання, які будуть виникати при управлінні державою».

Жінка, незважаючи на її професію, повинна бути берегинею родинного гніздечка, – переконують тернопільські чоловіки-політики. Якщо в сім’ї панує гармонія, злагода та взаєморозуміння, то чому б не зайнятися тією справою, яка до душі? Навіть якщо це – чиновницька робота, пов’язана з політичною діяльністю.

Петро Ландяк, депутат міської ради: «На моє переконання, влада стає все гіршою. Чим можна охарактеризувати цю владу, яка наступає – без прізвищ, без кольорів прапорів? Вона стає більш черствою, більш цинічною, більш лукавою. Бракує, напевно, жіночності, бракує любові, бракує порядності, бракує чесності».

Тернопільські політики переконують: жінки відповідальніші – усі доручення виконують вчасно та на «відмінно».

Роман Заставний, депутат міської ради: «Я очолював не один великий колектив. Можу сказати з повною відповідальністю, що найбільш відповідальні доручення я завжди давав жінкам. Так складається, що жінки дійсно набагато відповідальніші у виконанні певних доручень, вони дуже скурпульозно ставляться до своїх обов’язків».

Деякі чоловіки припускають, що неспокій та несформованість держави відлякує жінку. Керуючись інстинктами самозбереження, представниці прекрасної половини самі абстрагуються від негативу.

Роман Заставний, депутат міської ради: «Оскільки в політиці, в суспільстві йде агресія, жінка відштовхується. Це природно, це інстинкт самозбереження, самозбереження людства. Це закладено в генетиці, і жінка дистанціюється. «Ви собі побийтеся!» Чоловіки по своїй природі агресивні, вони мають відвойовувати, забезпечувати збереження, а жінка має зберегти життя наступних поколінь».

Тож чи знайде жінка своє місце в політиці – покаже час. Головне, щоб чоловіки з ними не воювали, пробачали прояви слабкості, імпульсивності та емоційності. Адже, окрім вирішення сімейних та робочих питань, жінки щодня дбають про те, щоб красиво виглядати та завжди бути на висоті, повідомляє ІНТБ

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.