Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Одержавити стратегічні об'єкти, прожитковий мінімум у 2400 гривень та імпічмент Президента – це лише невеликий перелік того, що планує зробити Об'єднана опозиція, прийшовши до влади. Проте кожен українець може висловити свої побажання стосовно того, яким має бути майбутнє держави. Адже програма спільних дій Об'єднаної опозиції відкрита для всенародного обговорення. На Тернопільщині її представив голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Фронт Змін» Роман Заставний.

Роман Заставний: «Першим, що буде зроблено в наступній Верховній Раді – а ми впевнені, що Об’єднана опозиція візьме більшість у Верховній Раді – це прийняття Закону про імпічмент Президента».

Серед основних завдань Об’єднаної опозиції – встановлення процедури відкликання народних депутатів, скорочення удвічі витрат на парламентарів та скасування інституту голів облдержадміністрацій.

Роман Заставний: «Наступне питання – це ліквідація такої інституції, як Конституційний суд, який фактично перебрав на себе функції безпосередньо населення нашої держави, виборців, який самостійно вирішує, які закони на сьогоднішній день мають діяти в нашій державі, а які, на жаль, не можуть діяти через позицію діючої влади та абсолютно підконтрольного Конституційного суду».

Особливу увагу приділятимуть опозиціонери відновленню соціальної справедливості. Відтак, поряд зі збільшенням прожиткового мінімуму, вони планують перерахунок пенсій для 10 мільйонів українців. Через підвищення цін та тарифів вони отримають 334 гривні додатково.

Роман Заставний: «Відміна так званих персональних пенсій. Тобто пенсія буде визначатися, виходячи з трудового стажу, а не місця перебування людини – в якому кріслі і де вона перебувала».

Якщо Об’єднана опозиція отримає більшість у новому парламенті, Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інші політичні в’язні вийдуть на волю, а їхніх переслідувачів притягнуть до відповідальності, повідомляє ІНТБ

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.