Нове на сайті:
Замість випускного у школі рідні готуються до похорону школяра У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Будьте обережні, коли замовляєте речі по Інтернету!
12 квітня замовили в соціальній мережі Вконтакті на сторінці «Антибутік Тернопіль» (http://vk.com/id134200590) 2 пари туфлів. (600 грн за пару). Вибрали дві пари фірми Крістіан Лобутен. Мала прийти якісна їх копія (оригінали ж коштують набагато дорожче). Туфлі мали прийти до 12 травня, спеціальнодо випускного. При замовленні скинули на рахунок завдаток (в розмірі 300 грн. за кожну пар).
Туфлі прийшли запізно та ще й зовсім не такі як були представлені на фотографіях у ВК. Коли ми зсестрою захотіли їх поміняти, мовляв це зовсім не те, що ми хотіли, то чоловік, який нам передававтовар Сергій С. почав аргументувати цетим, що «ну а що ви хотіли, за 600 грн справжні Лабутени?».
Але товар який нам прийшов, це навіть не якісна підробка Лабутенів, а просто «дешевий китайськийтовар з зовсім іншим лейбом».
Почали зв’язуватися з другим продавцем (компаньйон Сергія.). Ним виявився відомий в Тернополі танцюрист та діджей Андрій Б. По телефону не вийшло поговорити,так як він зараз закордоном, тому вели розмову у чаті Вконтакті.
Коротко, що він нам відписав:
«Добрий вечір. Діло в тому, що купуючи речі в Інтернеті людина в любому випадку ризикує на свійстрах і розсуд. Гарантії ніхто не дає».
Одним словом, висновки робіть самі. Хлопці поступили дуже нечесно. Тому хочеться застерегти всіх від подібних обманів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.