Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями на деяких місцевих сайтах зявилися сентиментальні статті про те, що голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда виявився єдиним, хто пожертвував кілька тисяч гривень на облаштування памятника Парасці Королюк, яка свого часу стала одним із символів Помаранчевої революції. Про це раптом повідомила помічниця голови облради Марія Карчевич. Але повідомила про це не публічно, а чомусь нібито приватно і тільки окремим порталам. Суть цієї  “життєвої історії”  зводиться до того, що пан Кайда прочитав в інтернеті, що родині баби Параски бракує 4 тисячі гривень для монтажних робіт.

І якщо вірити цим статтям про благородство Олексія Петровича, такі широкі жести він чинить давно, просто із вродженої скромності не афішує власну доброту. Як ми зрозуміли, для цього він і бере тепер надбавки до зарплати, від яких раніше публічно відмовлявся, про що гучно заявляв. Але згодом, як пояснюються слова пана Кайди, він збагнув, що це неетично і вирішив частину зароблених важкою працею грошей віддавати на потреби нужденним. Але, повторимося, про це він не любив розповідати.

І ось тепер, коли неофіційно, але передвиборча компанія до українського парламенту вже стартувала, а пан Кайда братиме в ній участь, “обітницю мовчання” в команді голови облради вирішили зняти і повідомити громаду про добрі справи Олексія Кайди? Отакі то збіги обставин.

А що подана таким чином інформація виглядає погано прихованою піар-акцією, зрозуміло, напевне, більшості. Ну, може якась старенька бабуся, почувши про це, і просльозиться.

Попри сарказм, ТТ підтримує такі добрі справи голови Тернопільської облради. Хай краще він щомісяця по 4 тисячі гривень тратить з власних заробітків на доброчинність для пересічних мешканців нашої області, а не на оплату замовних статей в ЗМІ чи посиденьки в рестораціях. Якщо такі факти мають місце. Хоча ми звісно переконані, що Олексій Кайда так багато хорошого вже зробив для Тернопільщини, що журналісти самі виявляють ініціативу писати про нього позитивні відгуки...

До слова, голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда отримав у 2011 р., найбільшу зарплату серед місцевих чиновників - його сукупний дохід зазначений в декларації у сумі 193,995 тис. гривень.

"Тернопільський тиждень"

 
 
 
 
 
 
 

Коментарі  

 
0 #1 Petro D. 22.05.2012 19:35
Ну і добре, що дав.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.