Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою області проведено перевірку додержання вимог Податкового кодексу України, Закону України «Про державну податкову службу в Україні» та інших нормативно-правових актів щодо організації та проведення фактичних перевірок упродовж січня 2012 року.

Встановлено, що усупереч вимогам чинного законодавства посадовими особами Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції впродовж січня 2012 року проведено вісім фактичних перевірок на підставі лише двох наказів ДПА в Тернопільській області про проведення фактичних перевірок. Водночас, такий наказ повинен видаватись окремо на кожного суб’єкта господарювання. Більше того, на виконання вказаних наказів, фактично, передбачена необхідність проведення перевірки у вісімдесяти суб’єктів господарювання. За результатами перевірки голові ДПС у Тернопільській області внесено подання, яке розглянуте і до дисциплінарної відповідальності притягнуто 2 посадові особи.

Загалом, протягом поточного року за результатами проведених перевірок з питань додержання законодавства у сфері дозвільних та реєстраційних процедур органами прокуратури області уже порушено 3 кримінальні справи, внесено 22 приписи та подання, порушено 5 дисциплінарних проваджень, принесено 14 протестів, притягнуто до відповідальності 14 посадових осіб. На даний час вищевказані перевірки тривають.

 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.