Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На офіційному сайті Тернопільської міської ради оприлюднено заяву міського голови Сергія Надала з приводу розмов про можливе закриття деяких шкіл. Уважно ознайомившись з нею, можна зрозуміти, що керівник обласного центру закликає не вірити ЗМІ, а„рекомендує черпати інформацію з офіційних першоджерел міської ради”. А такими є тільки сайт міськради і газета „Вечірній Тернопіль”. Ось повний зміст заяви, завдяки якій, схоже на те, мер „рекламує своїх”.

«Прийшовши до влади новообрана міська рада окрім 15-ти мільйонного боргу отримала жахливий стан справ у галузі освіти. Тому ми першого ж дня роботи розпочали комплексні перевірки у сфері освіти, які виявили масові порушення та зловживання безпосередньо по профільному управлінню, школах та дитсадках Тернополя. За результатами перевірок складені відповідні протоколи, напрацьовано заходи по фінансовому контролю витрачання бюджетних коштів та  вдосконаленню діяльності навчально-виховних закладів.

Такі дії не могли не викликати певної протидії. Саме тому містом почали поширюватися чутки та недостовірні дані. Нещодавно і у ЗМІ почала з’являтися інформація про так зване закриття шкіл.

Запевняю, що  повідомлення, коментарі, здогадки, що стосуються закриття шкіл та дитсадків у Тернополі є такими, що не відповідають дійсності. Усі ці випадки вважаю недолугою провокацією опонентів для дискредитації команди «Свободи», що прийшла до міської ради наводити лад у Тернополі.

Запевняю усіх тернополян, що жодного освітнього закладу закрито не буде та усім рекомендую черпати інформацію з офіційних першоджерел міської ради».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.