Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Розкол назріває у садівничому товаристві «Ювілейне» (м. Тернопіль). 27 травня 2012 року, у неділю, о 14:00 у будинку культури «Залізничників», що на просп. с. Бандери, 11, скликаються позачергові збори садівників, на яких у порядку денному стоятиме питання щодо недовіри нині діючому голові правлінню Сікорі Івану Павловичу. Збори скликають, як зазначено у повідомленні, «ініціативна група». Однак згідно Статуту товариства, позачергові збори скликаються на вимогу ¼ від загальної кількості членів товариства. Вимога про скликання позачергових зборів повинна бути підкріплена списком необхідної кількості членів товариства. Однак список належним чином не оприлюднений – фактично повідомлення про скликання позачергових зборів є анонімним. Дані дії діючим правлінням розцінюються як спроба рейдерського захоплення керівних органів товариства.

На попередні збори, які відбулися 26 лютого 2012 року, був запрошений директор ТОВ «Креатур-буд» Гуда Ігор Богданович. Він запропонував членам товариства поетапну забудову земельної ділянки товариства з компенсацією. Щоправда ця пропозиція не була підтримана більшістю членів товариства, оскільки садівники виступають за те, щоб забудовник одразу надав компенсацію одночасно всім членам товариства, а не якійсь його окремій частині, тим більше, що власне компенсацію пан Гуда обіцяє надати квартирами, які на місці вилученої земельної ділянки «Ювілейного» побудує лише в майбутньому. Садівники з недовірою поставилися до такого роду компенсацій.

Діюче правління садівничого товариства «Ювілейне», очолюване паном Сікорою, проаналізувавши побажання садоводів, прийняло рішення про припинення співпраці на умовах, які запропонував пан Гуда, про що останнього повідомив пан Сікора.

Однак один з активістів «ініціативної групи», член товариства пан Гаращук самовільно пішов на зустріч до пана Гуди, представившись як майбутній голова правління товариства. Діючий голова правління пан Сікора у такому кроці вбачає особисту зацікавленість пана Гаращука та його «ініціативної групи» від співпраці з будівельною фірмою.

Цим листом, який надісланий у місцеві ЗМІ, запрошують представників місцевих, регіональних та всеукраїнських ЗМІ для висвітлення подій, які повинні відбутися 27 травня о 14:00 у будинку культури «Залізничників», що на просп. С. Бандери, 11.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.