Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заборона алкоголю в Тернополі, або де ж логіка?

Депутати Тернопільської міської ради, де більшість творять свободівці, прийняли рішення, згідно з яким після 22 год. торгувати алкоголем можна лише закладам ресторанного господарства. Всім решта, в тому числі, супермаркетам - заборонено.

Рішення заслуговує на увагу, тим більше, що представники ВО "Свобода" діють послідовно: декілька років тому вони стали авторами рішення, яким заборонили торгувати пивом в парках. Колишній мер Роман Заставний, в свою чергу,  ввів "сухий закон" під час святкування випускного. Греко-католицька церква теж долучилася до антиалкогольної кампанії, запровадивши книги тверезості.

Однак рішення, прийняте на останній сесії вражає своїми цинізмом та алогічністю.

Ще будучи депутатом попереднього скликання, Михайло Головко (автор свободівських проектів рішень) та його колеги по фракції демонстративно покидали зал засідань під час розгляду земельних питань, називаючи їх дерибаном (але така ситуація – тема окремої розмови). 

На цьому (зрештою, як і на попередніх) засіданні вони ж активно роздавали цю саму землю під бари, де дозволено торгувати ... алкоголем!

Говорячи про пріоритетність в освіті та спорті, на словах дбаючи про здорову націю, депутатська більшість в міській раді закрила  професійний україномовний журнал "Освітянин" та ліквідувала юридичну особу "Палац спорту".

Але навіть якщо закрити очі на таку невідповідність між обіцянками і реальністю, пояснити чому магазини працюють до 23 год., а алкоголь заборонили продавати вже після 22 ніхто не зміг. Тим більше, що правилами дотримання тиші передбачено: встановити час роботи підприємств торгівлі громадського харчування та розважальних закладів до 23:00 год.

Уявімо ситуацію, коли відвідувач зайде в супермаркет в дозволений час, а до каси підійде на п’ять хвилин пізніше. Чи винним є покупець, якщо черги утворюються, незалежно від нашого бажання.

Або якийсь затятий любитель пива, роблячи закупи, просто надіп’є декілька ковтків і з надпочатою пляшкою після 22 год. прийде до каси. Як поведе себе адміністрація магазину. Чи зможуть вони провести по касі кошти за алкоголь, якщо продати його просто необхідно в позадозволений час. А якщо проведуть, чи не буде це способом обминати прийняте рішення. А якщо на місці покупця опиниться муніципальний поліціонер, які будуть його дії, чи не увійде в щоденну практику сама система подібних провокацій?

Як бачимо, питань більше, ніж відповідей і всі вони потребують нагального реагування, оскільки рішення вступає в силу вже 13 квітня цього року.

          

На фото: "головний борець" зі спиртним в Тернополі, депутат міської ради свободівець Михайло Головко

Коментарі  

 
+2 #1 Віктор 12.04.2011 07:45
За Головком тепер будуть з фотіком бігати і шукати його пяне обличчя по свободівських кабаках по всьому місту!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.