Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Свято останнього дзвоника відзначили загальноосвітні навчальні заклади міста Тернополя 25 травня. Міський голова Сергій Надал привітав у цей день учнів, батьків та вчителів школи №17 та  №29. В подарунок від очільника міста до 1 вересня 2012 року дані навчальні заклади отримають нові сучасні комп’ютерні класи.

Вітаючи присутніх, Сергій Надал, зазначив:

«Сьогодні завершується навчальний рік, починається пора канікул. Цей день важливий для багатьох тернопільських сімей, для всієї тернопільської громади. Звичайно, для кожного з нас день останнього дзвоника має своє значення. Для дітей – це нова висота, подолана за рік сумлінної праці, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими. Для всіх нас це усвідомлення того, що минув ще один рік нашого життя.

Хоча цього року випускні класи завершили навчання швидше, на цьому останньому дзвонику давайте згадаємо і про них. Про тих, для кого 2012 рік є роком завершення школи, роком завершення безтурботного шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Для них завершився важливий період життя, в якому таке важливе місце займали ви, вчителі. Дякую вам, шановні педагоги за підготовку ще одної генерації тернополян, громадян українського суспільства. Давайте сьогодні ще раз всі разом побажаємо їм, випускникам 2012 року, амбітних і величних планів, наполегливості і невгамовності, здоров'я і Божого благословення».

 

Коментарі  

 
+1 #1 Таня 25.05.2012 21:41
:P не обов’язково погоджувати)))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.