Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Екстрім-парк на воді – над реалізацію такого бізнес-проекту працює сьогодні разом із інвестором комунальне підприємство «Тернопільелектротранс». Зі сторони готелю «Галичина», де розташований закинутий причал, планують облаштувати місце для водного відпочинку.

Зараз це впроваджується у життя. І, я думаю, що цього року він уже почне діяти, – сподівається міський голова Сергій Надал.

Ще одним проектом, який хочуть втілити в життя на тернопільському ставі, є будівництво великого відпочинкового комплексу. Як ми повідомляли, про це свого часу заявив і голова облдержадміністрації Валентин Хоптян.

Міська рада має готовий розроблений проект, який пропонує інвестору. Однак місто володіє лише 6 гектарами землі вздовж набережної канави за озером. Решта – у розпорядженні адміністрації. Відтак, керівництву області запропонували долучити цю земельну ділянку під майбутнє будівництво. Губернатор вже навіть дав свою згоду. Тому тепер залишається сподіватися, що тут дійсно постане сучасний об’єкт для масового відпочинку тернополян. Тим більше, що місце, як стверджує Сергій Надал, ідеально підходить і для проведення змагань на воді, і для встановлення такої атракції, як водні лижі.

Ми зробили проект, де запропонували будівництво містечка. Це і котеджі вздовж води, це і тенісні корти, футбольні, волейбольні, баскетбольні поля. Це і будівництво хостелів. Можливість будівництва з іншого боку, навпроти містечка, луна-парку. Це парк атракціонів, пов’язаних із деревами, – поділився планами очільник міста.

До речі, вже сьогодні, за словами мера, є інвестор, який готовий будувати біля ставу комплекс для водних лиж, пише ЗЗ


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.