Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Одразу дві смерті на дорозі сталося у двох районах Тернопільщини. Наїзди на піших учасників дорожнього руху сталися в темну пору доби, причому водії після скоєння наїзду з місця події намагалися втекти, залишаючи на дорозі людину без допомоги. Про це розповів на своїй першій прес-конференції новий начальник обласної ДАІ Андрій Матрифайло, повідомляє Номер один.

14 травня близько опівночі під час несення служби у селі Солоне Заліщицького району увагу екіпажу ДПС роти ДПС ДАІ привернула іномарка, яка їхала на великій швидкості та засліплювала водіїв ввімкнутим дальнім світлом. На вимогу працівників міліції зупинитися водій не відреагував, а лише додав у швидкості. Така поведінка водія на дорозі була небезпечна. Не гаючи часу, інспектори ДАІ почали переслідувати легківку. Даішники не сумнівалися у тому, що водієві є що приховувати від них. Втікачу далеко заїхати не вдалося, через декілька кілометрів він «припаркувався» у кюветі, – зазначив Андрій Матрифайло.

Підозри міліціонерів щодо дивної поведінки водія підтвердилися – він був напідпитку. Та, як з’ясувалося, це ще не кінець історії. Водій виявися причетним до смертельної ДТП, яку скоїв за декілька хвилин перед тим у цьому ж населеному пункті і, не надавши необхідної допомоги, поспішав залишити місце події. Під колесами його автівки загинув 69-річний місцевий житель.

А 15 травня о 20 годині в чергову частину управління ДАІ УМВС України надійшло повідомлення про ДТП, яка трапилась на вулиці 22 Січня у смт Підволочиськ. Вчинивши наїзд на пішохода, водій залишив місце події. Від отриманих травм 47-річний місцевий житель помер у реанімаційному відділенні Підволочиської районної лікарні .

Вулиця, де було скоєно наїзд, являється бічною, тож це міг скоїти хтось із місцевих жителів або той, хто приїздив сюди до знайомих. Такою була одна з версій правоохоронців. Розпочалася кропітка робота по опитуванню жителів вказаного району, до якої були залучені працівники Державтоінспекції, дільничі інспектори міліції Підволочиського райвідділу. Більше години знадобилося правоохоронцям для встановлення автомобіля та водія, причетного до автопригоди. Ним виявився житель міста Волочиськ сусідньої Хмельницької області, який керував автомобілем «Фольксваген Т-5». Тож йму доведеться відповідати за законом, зауважив новий начальник обласного ДАІ.


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.