Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Що відчувають батьки коли щось болить їхній дитині, — в сотню разів нестерпніше відбивається цей біль у їхніх серцях. А що вже говорити про втрату рідної кровинки, заради якої живеш, чиє майбутнє важливіше всього на світі ?!

Немає слів, щоб описати горе батьків з села Ланівці Борщівського району. Подвійного нищівного удару долі зазнали вони 27 травня: їхні сини 18-річний Василь і 12-річний Святослав потрапили у жахливу аварію. Молодший хлопчик загинув у кареті швидкої допомоги, а старший зараз балансує між життям і смертю у Борщівській районній клінічній лікарні.

Нічого не віщувало біди: у п’ятницю, за 2 дні до цього жахливого випадку, Святослав весело радів зі своїми однокласниками, адже саме закінчив 6 клас. Директор побажав їм усім гарно відпочити за літо, набратись сил, наснаги і просто тішитись своєму, ще безтурботному, шкільному життю.

Святославчик просто насолоджувався кожною миттю свого життя. Він був дуже цікавим, веселим, енергійним. Завжди активно себе проявляв у школі. А Василько , наш минулорічний випускник, навпаки був розважливий, стриманий, спокійний і дуже розумний. Обоє братів, як і їхні батьки, надзвичайно працелюбні, хазяйновиті. Не по-дитячому, як на свій вік, розбирались і в техніці, і у веденні сільськогосподарських справ, — розповідає директор Лановецької школи Дмитро Магас.

У той спокійний недільний вечір, хлопці взяли батьковий автомобіль Skoda, без його відома, й вирушили за межі села. Проте, мандрівка їхня не була довгою, адже з невідомих поки що причин, Василь не справився з керуванням. Автівка з’їхала у кювет, внаслідок якого зіткнулась із горіхом. Від надзвичайно сильного удару, розповідають мешканці Ланівців, капот майже з’єднався з багажником в одне ціле. Працівники МНС, котрі прибули на місце події для здійснення заходів із недопущення загорання автомобіля і евакуювання пасажирів, 40 хвилин наполегливо розрізати деякі частини машини аби врятувати хлопців.

Внаслідок такого сильного удару молодший хлопчик загинув по дорозі у лікарню. Його старший брат залишися живий, але отримав надзвичайно сильні травми. На даний момент Василь знаходиться у стані церебральної коми. Найбільше постраждала голова, а також юнак отримав численні переломи і рани.

Мешканці Ланівців з тривогою спостерігають за станом Василя. Замовляють у церкві богослужіння за його здоров’я, просять у Бога аби сили не покидали хлопця. Адже на даний момент, він навіть не може самостійно дихати, настільки слабкий ще його організм.

Зранку, 29 травня, усі школярі та вчителі на чолі з директором , а також небайдужі селяни ідуть на ранкову службу Божу за здоров’я старшого брата, а вже через 2 години крокуватимуть на похорони молодшого з двох синів сім’ї Скрипко.

Нехай щастя більше не відвертається від їхнього дому: ніщо не коштує так дорого в цьому житті як благополуччя і здоров’я рідних.

Газета "Місто"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.