Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями в автогосподарстві обласного управління внутрішніх справ відбувся сезонний технічний огляд службового транспорту. Транспортні засоби на яких працівники міліції несуть повсякденну службу постійно повинні знаходиться в належному стані, аби в будь-яку мить оперативно виїхати на місце події.

В користуванні працівників обласного апарату, Тернопільського міського відділу та Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру налічується більше сотні одиниць службового транспорту. Майже весь рухомий склад пройшов необхідні технічні перевірки та готовий до експлуатації. З метою попередження аварійності на автошляхах іспити на знання правил дорожнього руху складали й водії, які закріплені за службовими авто.

Стан службового транспортну перевірив перший заступник начальника обласного управління внутрішніх справ полковник міліції Валерій Гіль. Він зокрема, наголосив, що незважаючи на всі фінансові проблеми, автопарк міліції повинен бути в ідеальному стані, адже від цього значною мірою залежить ефективність роботи всіх міліцейських підрозділів. Водночас, будь-які несправності можуть обернутися нещастям на дорозі як для самих співробітників міліції так і для інших учасників дорожнього руху. Підсумовуючи результати перевірки Валерій Борисович зазначив, що автопарк перебуває в технічно справному стані та придатний до патрулювання і виконання оперативно-службових завдань.


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.